sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kuulumisia talon myynnistä

Tässä vähän kuulumisia meidän projektista nimeltä "Talo myynnissä".

Mulla alkaa usko ja into loppumaan. Siitäkin huolimatta, että talo on ollu myynnissä vasta kuukauden päivät ja vaikka kiinnostusta on ollut kovasti ja monta perhettä on käynyt katsomassakin. Päällimmäinen fiilis on, ettei tämä kuitenkaan mene kaupaksi.

Talon esittely alkaa käydä hermoon. Siivoamiseen menee ihan hirveesti aikaa ja puolet katsojista on käyny ihan vaan fiilistelemässä tai hakemassa ideoita omiin projekteihinsa. Äh!

Muuten tätä on kyllä ihan kiva esitellä, meillä on ihan oikeasti kiva talo. Paljon sellaisia hyviä asioita tulee palauteltua mieleen, joille ei enään ole muistanutkaan antaa niille kuuluvaa arvoa! Aivan saa tosissaan miettiä, että kannattaako tästä lähteäkään...vitsi vitsi!


Oikeastaan meillä oli jo ostajat tälle talolle. Hinnasta ja muusta oltiin päästy sopuun. Meillä oli katsottuna uusi koti - ihana iso rivitalohuoneisto pian valmistuvasta kohteesta. Siihen olis saanu vielä valita mieleiset materiaalit. Rivitalon rakennuttaja oli valmis ostamaan meidän talon ostajien kerrostalohuoneiston, jotta oltais saatu kaupat näppärästi pyöräytettyä, eikä muuttopäivien kanssa olis tullu ongelmia. Vaan sitten ostajille tuli ongelmia vakuuksien kanssa, eikä kauppoihin päästykään.

Niin turhauttavaa.

Nyt taas sitten vaan odotellaan jos joku haluaisi tulla meidän taloa katsomaan. Sais taas käyttää viimeiset vapaa-ajanrippeet siivoamiseen.

Saas nähdä...


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3