torstai 3. lokakuuta 2013

Lomakuvia

Hip hei, täällä ollaan! :)

Me ollaan tehty niin kuumeisesti asuntokauppaa tässä loman jälkeen, että kaikki voimat ja aika on menny siihen hommaan ja arkeen palailuun. Tänään tajusin, että siitä on tasan viikko kun kotiuduttiin lomalta. Nyt on siis aika käydä läpi lomakuvat ja poimia tännekin muutamia (kymmeniä :D).

Tui

Rodos city

Meidän partsilta

Huoneisto.

Phill&Tedsit oli kovassa käytössä

Lastenallas oli kiva

Osakkaiden altaalla on aina hiljaista ja siistiä - kunnes me tullaan :D

"Omasta" rannasta

Piha ja ranta illalla

Yhtä hymyä :)
Iina sai hatun

Namskis

Valitaan oikeanvärisiä kuminauhoja

Lettikanpausta

Kameli ja pari muuta :)

Oho. Aava syö

Ellin rannasta

Aurinko laskee

Mansikkaleivoksia

Puss!

Lastenkerhosta

Hotellin leikkipuistosta


Me vaan kaivettiin nenää :D

Herkullisia hedelmiä

...ja lisää hedelmiä!

Me <3

Meidän loma oli oikein onnistunut. Rentouttava, aurinkoinen ja mukava. En sanoisi, että paras loma ikinä, mutta ei siinä mitään vikaakaan ollut :) Parasta meidän lomassa oli yhdessäoleminen ja kiireettömyys. Lapset nautti kun sai neljän aikuisen jakamattoman huomion <3

Rodos on paikkana kovin tuttu. Mun vanhemmilla on sielä sellainen viikko-osake, joten ollaan heidän kanssaan useita vuosia lomailtu juuri aina tällä samalla viikolla sielä. Osakkuus oikeuttaa lomailuun viikon verran vuodessa yhden makuuhuoneen huoneistossa hotelli Sun Beachissa. Me ollaan aina pidetty Rodoksen lomaa edullisena, koska maksettavaksi on jäänyt vain lennot. Osakkeesta toki maksetaan vuosittain vastike, mutta kohtuulliseen hintaan ollaan silti saatu asustella hyvätasoisessa mestassa.

Nyt huoneisto tuntui kuitenkin aavistuksen naftilta, kun majoittujia oli 6 (jotkut hullut on menneet tässä viiden vuoden sisään lisääntymään kahdella ;-)) Nyt me jouduttiin maksamaan myös erikseen lisävuoteesta joka otettiin Iinalle. Aavan matkasänky oli sentään ilmainen. Vaihtopäivä tuossa osakkeessa on aina torstai ja sille päivälle ei olla koskaan saatu osumaan lentoja kotikentältä, vaan lennot on lähteny aina aamulentoina Helsinki-Vantaalta. Se taas tarkoittaa ajamista Helsiinkin ja takaisin. Nyt kuuden ihmisen porukalla kahdella autolla. Plus vielä yö hotellissa ennen reissua.

Ja vaikka Sun Beach on ihan kiva ja hyvätasoinen, ei se enään ole samalla tavalla luksusta kun silloin reilu kymmenen vuotta sitten. Aika on sieläkin tehnyt tehtävänsä. Tai sitten oma silmä vaan on tottunut :) Aamiainenkaan ei tietenkään tuohon osakkeeseen automaattisesti kuulu, vaan siitä pitää maksaa 12€ per henkilö päivää kohden, jos sellaisen haluaa. Me ei haluttu ja säästettiin yli kolme sataa. Keiteltiin omat aamiaiset huoneistossa.
Silti hotelliaamiaiset on mun mielestä se loman kruunu. Piste i:n päällä. Se luksus, jota arkena ei ole.
Niin ja lentokenttäkuljetuksetkaan ei tietysti pelkkiin lentoihin kuulu, vaan Rodoksella suhautetaan taksilla kentältä hotellille ja takaisin. Ja nyt meidän porukka tarvitsee kaks taksia. Se on sen 15€ per taksi suuntaansa.

Väittäisin, että matkustettais ihan yhtä edullisesti Nazarilla tai muulla vastaavalla - suoraan Vaasasta ja parhaassa tapauksessa matkaan sisältyis kaikki juomat ja ruuat viikon ajan...
Nyt maksettiin pelkistä lennoista liki pari tonnia. Nuo kohtuuhintaiset pakettimatkat kustantaa neljän hengen perheeltä 2500€ All Inclusive.

Saas nähdä mihin matkustetaan ens syksynä! :)

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3