sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Molo

Tanskalaiset on kyllä antaneet merkillisen nimen lastenvaatemerkilleen, Molo Kids! Olis ne voinu vähän tsekata edes lähinaapureidensa sanastoa nimeä valitessaan...

No, joka tapauksessa tekevät huippuhyviä vaatteita. Tai ainakin huippuhyviä toppavaatteita :) Me ollaan valittu Molon haalarit tytöille aina talveksi, koska haalarit ovat malliltaan kapoisia ja teknisiltä ominaisuuksiltaan hyviä. Lapsi pysyy lämpimänä, vaikka alle ei puetakaan peruspakkasilla villahaalaria. Silti haalari on ohuehko, eli siinä on lasten helppo liikkua.

Ollaan me toki koitettu yhden haalarin verran noita reimoja ja tickettejäkin, mutta suoraan sanoen ei oikein vakuuttaneet...Polarn o. Pyretistäkin meillä on yksi haalari ollut ja se oli kyllä ihan toimiva peli. Heillä värit ja kuosit vaan ei innosta ihan yhtä paljon. Po.p:iin meidän perheessä turvaudutaan aina välikausivaatteissa. Miten niin olen urautunut?!? :D Mutta jos hyvää löytää niin mitä sitä vaihtamaan...

Tänä talvena ykkösvalinta olis ollu Iinalle keltainen haalari ja Aavalle iki-ihana rainbow. Iinalle olisin halunnut viimevuodesta jääneille mustille toppahousuille kaveriksi rainbow-kuosilla toppatakin. Olis ollu vaihtoehto haalarille.

Ja koska kaikki ei aina meni niin kuin leffoissa, valikoitui meille toisin :D

Iina sai korallinvärisen haalarin, koska se väri sattui olemaan Sokoksella tarjouksessa. Säästin 30€ plus postikulut jos olisin tilannut kotisohvalta nettiputiikista. Keltaista haalaria Tampereen Sokoksella ei edes ollut isoille, vauvamallisena kyllä.

Aava sai tyytyä Iinan vanhaan vihreään haalariin. Se ei taida nyt ihan koko talvea mennä, mutta ostetaan sitten kevättalveksi uusi jos sikseen. Nyt se on kuitenkin just sopiva. Ainoa pelko on, onko se menettänyt lämpöä kovasti kun sitä on jo muutamia kertoja pesty. Uus olis kuitenkin aina uus...
Toisaalta tällä järjestelyllä säästettiin uuden haalarin hinta 159€ ja lisäksi vanhat pipot ja hanskat on väreihin sopivat.

Perjantaina piti heti haalarit testata leikkipuistossa <3

On sitä lunta jo nimeksi ;-)

Aava on hulluna traktoreihin <3

Lahkeista huomaa istuessa, että haalarit ei vois olla yhtään pienemmät.
...ja sitten kotiin!

Iinalla
Haalari: Molo Kids Polaris Fiery Coral koko 122, AW13 (Iina käyttää sisävaatteissa 110/116 tai 116 tai 122, 5-vuotisneuvolassa joulukuussa saadaan taas päivitetyt tarkat mitat neidistä)
Pipo: Molo Kids Colder AW13

Aavalla
Haalari: Molo Kids Polaris koko 92, AW09 (Aava käyttää sisävaatteissa 86/92 tai 92, 2,5-vuotisneuvolassa joulukuussa saadaan tästäkin neidistä tarkat mitat)
Pipo: Me&i Hat with one froggy koko 1, kevät 2012

Tytöt ovat ainakin kovin tyytyväisiä haalareihinsa! Ja se kai on pääasia :)

Ps. Iina kaipailis haalarin kaveriksi sellaista paksumpaa kypärälakkia, sellaista jonka päälle ei enään pueta mitään. Olisko sulla vinkata, mistä sellaisen saattais löytää? Sopivassa värissä tietty ;-)
[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

  1. Me tilattiin Zalandolta Molon kypärälakki, katso sieltä valikoima, josko löytyisi mieluisa :) Hienoja haalareita, varsinkin toi koralli on upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, pitääpä tsekata Zalando! Mä epäröin kovasti tota korallia haalaria, kun on aikasta räikeä :D Myyjä vakuutti kirkkaiden värien olevan kivoja talvella kun luonnon omat värit on minimissä - ja niinhän se varmasti onkin :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3