keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Veisuut

Kun tuo YouTube oli eiliseltä vielä sopivasti auki, tuli tehtyä muutama haku. Tuolta mun tulee haettua useimmiten jotain sellaista, jota radiosta tai muualta ei kuule. Niin kun esimerkiksi vanhoja ysäribiisejä, lastenlauluja tai virsiä. Juu juu, virsiä :)

Mä tykkäsin lapsena ihan hirveesti käydä kirkossa. Meillähän ei ollu tapana kotoa käydä kirkossa - siis niitä perinteisiä joulukirkkoja, ristiäisiä, häitä ja hautajaisia enempää. Koulusta ja päiväkodistakin taidettiin silloin tällöin käydä. Se tunnelma, rauha ja tietty juhlavuus on kirkoissa parasta. Ja virret tietty! Virsiä onneksia laulettiin päivittäin, tai ainakin lähes päivittäin, koulun aamunavauksessa.

Vieläköhän kouluista käydään kirkossa? Lauletaankohan edes virsiä enään kouluissa?

Tässä yks mun lempparivirsi tuoreena versiona. Ihana! Tytötkin tykkäs kovasti ja kuunneltiin pariin kertaan. Okei, kolmesti ;-)


Tässä maailmassa kun on ihan liikaa kamalaa. Sotaa, nälkää, sairautta, väkivaltaa, naisten ja lasten raiskauksia...Ei liene pahitteeksi pyytää siunausta ja jos rahkeet riittää niin olla avuksi lähimmäiselle.

Voi hyvin! Rakkautta ja lämpöä tähän päivään <3

Me puetaan päälle ja lähdetään ulkoilemaan. Pihalta vois siivota lelut ja muut jutut varastoon. Aurinkokin paistaa :) Iltapäivällä kirpparipöydän täydennystä ja ylläri ylläri...anatomian kertausta.

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3