perjantai 8. marraskuuta 2013

Perjantaitervehdys!

Hei hei hellurei!

Me ollaan sairasteltu koko viikko. Iina aloitti sunnuntaina, sen jälkeen mulle nousi kuume ja viimeisenä vuorossa oli Aava. Ollaan siis oltu kotosalla maanantaista asti, tai siis tytöt ovat olleet, me aikuiset ollaan käyty vuorotellen töissä piipahtamassa.

Onneksi nyt alkaa kaikkien kunto olemaan sitä luokkaa, että päästiin tänään palaamaan normaaliin päiväjärjestykseen. Ihanaa!

Aamusta siis rytmiikkaan ja sen jälkeen Prismaan ostoksille. Tällä kertaa sujui paljon paremmin kuin viime kerralla :) Kotimatkalla haettiin vielä neuvolasta lappunen ja dagiksesta isäinpäiväaskartelut.

Nyt kun lounas on syöty, tehty viikonlopuksi Terolle ja tytöille makaroonilaatikko sekä keittiö siivottu, voikin istua hetkeksi sohvannurkkaan nauttimaan kirkasvalolampusta ja kahvihetkestä. Vielä kun nuo tenavat sais jollain konstilla nukkumaan...


Iltapäivällä olis vielä pari rastia hoidettavana ja illalla mennään Fransmanniin juhlimaan isäinpäivää ennakkoon. Mulla on viikonloppuna koulua, joten siihen perinteiseen tapaan me nyt ei tänä vuonna voida juhlia. Isä, Tero ja paapat, lupaan korjata asian ensi vuonna!


Ootteko muuten maistaneet Fazerin Joulusuklaata? Siinä on maitosuklaaseen piilotettu hedelmäpaloja, piparia, mantelia ja joulun mausteita. Tätä herkkua mä odotan joka vuosi yhtä innokkaasti. Ei ole millään tavalla terveellistä tai kovin eettinenkään valinta, mutta kerrankos sitä ;-) On se vaan pojat hyvää!

Hauskaa perjantaipäivää muruset!
Nauttikaa isäinpäiväviikonlopusta <3


[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

  1. IHANA MUUMIMUKI JA SUKLAAKIN MAISTUU HERKULLISELTA :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tuo on ihan mun lemppari muumimukeista! Käsi kiertää kaukaa ne vaaleanpunaiset, siniset, vihreät ja muut räiskyvät. Hurraa! on ykkösvalinta ja jos se sattuu olemaan tiskikoneessa niin Seikkailu on hyvä kakkonen :)

      Poista

Kiitos kommentista! <3