perjantai 20. joulukuuta 2013

5-vuotisneuvolaa ja vähän muuta

Me käytiin keskiviikkona Iinan 5-vuotisneuvolassa ja samalla reissulla mä sain terveyskeskuksesta kannettavan EKG-mittarin seuraamaan vuorokaudeksi mun sydämen elämää.

Iinan kanssa meni ihan kivasti. Tehtävät suoritettiin näppärästi ja sopuisasti. Mutta sitten alkoi keskittyminen herpaantua kun mitattiin näköä. Se nyt vielä meni, vaikka koko ajan piti muistuttaa paikallaan pysymisestä. Mutta sitten tuli kuulon mittauksen aika. Ei puhettakaan, että Iina olis suostunu. Alkoi rääkyminen ja lattialla kiemurteleminen. Ja sitten suostuteltiin mun toimesta ja sen jälkeen neuvolantädin toimesta. Lopulta kuulo saatiin mitattua kun uhkasin jättää Iinan ilman eväskeksiä. Aava tehosti uhkailun vaikutusta mutustamalla kyseisiä keksejä siinä Iinan naaman edessä :D Kaikki oli ok. Pituus ja paino meni sitten taas kivuttomasti, mutta verenpainemittarin kohdalla polle nousi taas takajaloilleen. Siinä kohtaa neuvolantäti katsoi viisaaksi luovuttaa heti kärkeensä...Viimevuonna oli ihan sama juttu, kaikki muut meni, mutta kuulo ja verenpaine jäi silloin ottamatta. No pidetään voittona sitä, että nyt saatiin sentään kuulo ;-)

Iina Ineksen strategiset mitat 18.12.2013 on seuraavat: pituus 116,9 cm, paino 20,8 kg ja päänympärys 50,8 cm. Käyriä ei ehditty katselemaan, kun tota aikaa tuhraantui muutenkin niin, että tais neuvolantädin ruokkis olla sinä päivänä lyhyehkö. No, ihan sopusuhtaiselta tuo tyttö mun silmään näyttää.

Iina pääsi tänään testaamaan syntymäpäivälahjaansa :)

Neuvolan jälkeen muhun tosiaan iskettiin lätkät ja vyötärölle laitettiin kiikkumaan pieni EKGtä mittaava laite. Sen kanssa elelin torstaiaamuun saakka. Lääkäri palaa asiaan sitten tulosten kanssa. Luulen laitteen saaneen talteen kyllä muutamat tykyttelyt. Muuten täytyy kyllä sanoa olon olevan huomattavasti parempi kuin pari viikkoa sitten. Nyt kun vaan edelleen muistais ottaa rauhallisesti. Viikko Tampereella omissa oloissa teki kyllä hyvää.

Nyt tarkoituksena on lasketella hissukseen kohti joulua. Nauttia joulun hyvistä asioista ja ainakin yrittää minimoida turhat kiristelyt ja hössötykset.

Mun työtkin on nyt tehtynä, seuraavat asiakkaat on varattu uudenvuoden aaton aatolle. Huomenna vielä menen spa:han, mutta asiakastyötä ei enään ole vaan menen kassalle avuksi myymään lahjakortteja. Ja niitähän menee! Tässä joulun alla me myydään yli sata lahjakorttia päivässä :D

Huomenna paistetaan pipareita![Share to Pinterest]

3 kommenttia:

 1. Oli uudessa mallistossa taas tätä Fiery Coral väriä. Sopisko sun mielestä pojalle vai oliko enemmän sellainen pinkki? Blogistani löytyy kuvia uusista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Titti! Mä en mielelläni jaottele värejä tytöille ja pojille sopiviksi, mutta kyllä mä silti sanoisin tuon Fiery Coralin olevan tyttöjen väri :/ Ja nyt kun näin menen sanomaan, tuun taatusti näkemään värin jolain pojalla ja toteamaan, että sopii se sittenkin ;)
   Sanotaanko näin. Jos mulla olis poika, en ehkä ostaisi.

   Poista
  2. Okei, kiitti :) en mäkään jaottele mut tää väri sai pohtimaan. Kyseessä kuitenkin 5v poika :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3