sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Movemberistä joulukuuksi

Ihan hassua. Marraskuu vaihtui joulukuuksi ja sitten tapahtui kovasti kaikkea.

Eilen, marraskuun viimeisenä päivänä, juhlittiin VPK:n pikkujouluja. Ja hauskat juhlat taas olikin! Tuli taas naurettua koko vuoden naurut yhdessä illassa. Nuo veparit on kyllä mutkatonta ja hauskaa porukkaa. Hyvien naurujen lisäksi sain tämän vuoden ensimmäisen jouluruuan. Vaikka ruoka ei ihan parhainta aatelia ollutkaan, niin hyvä porkkana- ja lanttulaatikko riittivät tekemään mut kovin onnelliseksi. Mä nautin viiniä kohtuudella ja lähdin kotiin yhden aikaan paloauton kyydillä - Tero tuli pari tuntia myöhemmin mittariautolla :)

Pikkuisia tonttuja
...ja huomaatteko meidän ihanat uudet sohvatyynyt :) niin ja yksi väsynyt isompi tonttu :D
Tänään, joulukuun ensimmäisenä päivänä, on availtu joulukalentereita ja kaivettu tonttulakit esiin Iinan ystävän Natalian innoittamana. Ajatus on käynyt jo kovasti joulun lahjoissa ja muissa joulun jutuissa. Ihan alkoi harmittamaan, että meillä ei vielä ole jouluvaloja tai muita joulukoristeita esillä.
No, niitä kaivellaan nyt pikkuhiljaa kaapeista. Lipputangon kuusivalo pitää saada ehdottomasti laitettua ennen ens lauantaita kun juhlitaan Iinan synttäreitä. Varsinaiset joulukoristeet (ne pari käsinmaalattua joulutonttua ja risuista tehty poro) nostetaan esiin vasta synttäreiden jälkeen. Otetaan yksi juhla kerrallaan ;-)

Aava ihailee Iinan Lego Friends -joulukalenteria

Mä ostin tytöille Po.p:sta tonttulakit. Mun mielestä ne on ihan hauskat, vaikka ei ihan niin perinteiset olekaan.

Aava sai Muumi-kalenterin!

Ensimmäisestä luukusta tuli pieni muumipeikko
Eilen ja tänään huomiota sai myös viikset. Herra Salo koki selkeästi pientä haikeutta tajutessaan, että kuukauden verran ylähuulen päällä kiikkuneet karvat saa lähteä :D Movember on ajatuksena tosi hyvä ja hauskaahan noita hirvityksiä on ollu turuilla ja toreilla katsella, mutta en kyllä omalla rakkaalla olis halunnu yhtään kauempaa noita sietää.

Viikset, kalapuikot, pensselit,
tässä ne on ikuistettuna Movemberin viimeisenä päivänä.

Heippa ällöttävät naamakarvat, nyt kelpaa taas pussailla! <3

Mun pussailukaveri lähti tosin ajelemaan kohti Murikkaa ja palailee kotiin vasti tiistai-iltana. No, pari päivää menee ennen ku ehtii huomaamaankaan :D Hyviä seminaareja vaan sinne Tampereen suunnalle!
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3