maanantai 2. joulukuuta 2013

Ihan Salosti Facessa!

Tadaa! Sain vihdoin vietyä asiaa eteenpäin, Ihan Salosti on nyt facessa. Sivun sinne loin jo joku aika sitten, mutta nyt sain laitettua tänne blogiin tuon kuvakkeen, joka vie sinut suoraan sivuille.

Tuonne Facebookiin linkitän tästä lähtien uudet postaukset ja miksei sinne vois silloin tällöin laittaa kuvia, ajatuksia tai mielenkiintoisia linkkejä blogin ulkopuoleltakin. Faceen kun saa roiskaistua sisältöä ihan minuutissa tai parissa, kun taas yhden blogi-postauksen kirjoittamiseen kuvineen päivineen humpsahtaa helposti puolesta tunnista tuntiin. Olkoon tuo minulle sellainen matalan kynnyksen alusta, jossa voi julkaista kiireessäkin.

Pääasiassa haluan kuitenkin tarjota tuolla Facebook-sivulla sinulle helpon tavan seurata blogiani. Klikkaat vaan itsesi tykkäämään Ihan Salosti -sivusta, ja saat oman facebookisi seinälle tuoreimmat blogi-päivitykset. Facessa on helppoa ja nopeaa myös keskustella aiheista ja jättää kommentteja.

Seuraavaksi yritän saada itseni Instagramiin, se olis kai kovasti "tätä päivää". No, asia kerralaan! Nyt facetellaan ;-)

Klik! Käy tykkäämässä Facebookissa! 

Ps. huomasitko, että muutin vähän blogin ulkoasuakin talvisemmaksi? Mitä tykkäät, onko parempi kuin se entinen sinitaivas?

Niin ja vielä. Lisäsin tuohon sivun oikeaan laitaan myös sähköpostiosoitteeni. Ihan siltä varalta, jos joku teistä haluaa lähestyä minua sähköisellä postilla. Jos esimerkiksi BMW Finland haluaa tehdä blogiyhteistyötä kanssani, voi sähköpostitse ilmoittaa minkä mallin haluaa mulle tarjota vuodeksi käyttöön. En ole kovin ronkeli asian suhteen ja lupaan napata autosta muutaman kuvankin blogiin ;-)


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3