lauantai 7. joulukuuta 2013

Iinan synttärit

Tänään oli pakko uhmata lääkärin pakkolepoa. Meidän Iina ihanainen täyttää ens viikolla 5-vuotta ja täksi päiväksi oli kutsuttu sukulaisia ja ystäviä juhlimaan.

Juhlat järjestettiin tällä kertaa niin vähällä kuin mahdollista. Aamupäivällä käytiin Teron kanssa kaupassa ja haettiin Loftetista pari valkosuklaa-lime-juustokakkua. Kotona lounasta, jonka jälkeen mä nukutin Aavan ulos päikkäreille ja tein lumityöt. Tero leipoi viitisenkymmentä joulutorttua ja Matti imuroi. Iina pyyhki eteisen peilit sekä olohuoneen ja leikkihuoneen pöydät.

Puoli kolmelta oltiin valmiita ottamaan vieraat vastaan.

Tarjolla oli juustokakkua, pipareita ja Aura-juustoa, torttuja, juustotarjotin ja suklaata.
Iina värittelee Ellin kanssa

Aava ihailee Iinan uusia pikku-legoja

Päivä oli oikein onnistunut. Iina oli onnellinen ja kaikki sujui leppoisasti. Tarjoilut riitti mainiosti, noin viidestäkymmenestä kutsutusta neljänneksellä oli muuta menoa tai sairastamista. Sain laittaa jopa toisen kakuista kokonaan pakastimeen odottamaan joulua.

Torstai ja perjantai oli totaalisia lepopäiviä ja tänäänkin olen yrittänyt mennä sieltä, mistä aita on matalin. Olo tuntuu aavistuksen paremmalta. Väsyttää edelleen armottomasti, mutta ihan kun sydän ottais nyt vähemmän kierroksia.

Kiitos kaikille meidään juhlaan osallistuneille!


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3