sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Joulupussukoita

Mun piti keksiä jokin näppärä keino paketoida epämääräisen mallisia purkkeja ja puteleita. Pussia parempaa en pystynyt kuvittelemaan. Mielessä pyöri kauppojen paksut ja mattapintaiset paperipussit joihin tulee yläosaan taite ja sen välistä pujotetaan kaunis nauha. Koko komeus suljetaan nitojalla. Helppoa!

Paitsi kun että ei ole. Mistään ei tällainen tavallinen kuluttaja saa ostaa noita pusseja. Marimekko ja Pentik taitavat hankkia omansa jostain muualta kun Prismasta...

Mun omat joulupussit syntyivät Pirkka Biojätepusseista jotka koristelin saman merkin kakkupapereilla. Biojätepussit olis ollu ihan loistavia ihan sellaisenaan jos pussin kyljessä ei olis ollu painatusta. Typerää! Eikö se riittäis, että paketin päällimmäisessä pussissa olis nuo painatukset ja loput vois säästää turhalta painoväriltä. Nuo pussit olis kauniita yksivärisinä vaikka ruukunsuojiksikin.

Olosuhteiden pakosta tämän vuoden lahjoista tuli melkoisia pitsiluomuksia. Mun mielestä tosin ihan nättejä. Tero oli vähän toista mieltä. Tero on ihan ku Vesa, ei se tajuu :D

Valmiita pussukoita

Kahta eri versiota: kahdella erikokoisella ja kahdella samankokoisella kakkupaperilla

Ellekin osallistui

...ja johan onnistuu ;-)

Tosi helpolla nämä valmistui ja edullisesti (pussit ja kakkupaperit oli yhteensä alle vitosen). Tarvittiin vain pullo jouluolutta askartelijalle ja liimaa sekä kynä. Kakkupaperilajitelmassa oli 6 pientä, 6 keskikokoista ja 6 isoa alustaa. Liimasin jokaiseen pussiin kaksi kakkupaperia jotta painatus ei näkyisi läpi. Kuuteen tuli pohjalle yksi keskikokoinen ja päälle yksi pieni. Kolmeen tuli kaksi isoa päällekkäin. 

Keskelle kirjoitin sydämenmuotoisesti hyvää joulua ja sydämen sisälle lahjan saajat ja antajat.

Tonttupaja kuittaa, huomenna on uudet kujeet :)


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3