sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Riistakameran satoa

Kun Herra Salo hankki mökille riistakameran, olin tyytyväinen. Kiva, saadaan kuvia metsän eläimistä. Kyllä kamera varmasti tallentaa ainakin pupusia ja oravia, jos ei sen isompia eläimiä saada kuviin.

Kamera on paikallaan myös siltä varalta, jos joku pölvästi meidän vaatimattomalta mökiltä jotain keksii viedä tai tehdä muuten tihutöitä. Tunnistamista helpottaa kuvien hyvä laatu ja kameran suuntaus niin, että auto rekkareineen näkyy mitä todennäköisimmin.

Vaan kuinkas kävikään. Kuviin ei ole tallentunut ainuttakaan villiä eläintä, ei edes pupuja, vain ihmisiä ja muutamia koiria.

Onneksi mitään ei ole viety eikä paikkoja tuhottu. Silti ihmetyttää ja vähän ärsyttää. Mitä ikinä nuo käy tuolla pällistelemässä? Mä ymmärtäisin, jos kyseessä olis joku uus hulppea huvila, joka vetäisi uteliaita silmiä puoleensa. Mutta kun meidän mökki on tuossa nököttänyt tuon näköisenä (ulkoapäin) jo kymmenisen vuotta. Tuollainen punamullalla maalattu muutaman neliön lautamökki.

Tässä muutamia kuvia meidän mökin etupihalta, eli tien ja mökin välistä:

Ohi kulkeva lenkkeilijä...
...ja toinen. Ei haittaa, kiva kun on liikennettä :)
Mutta kukas tämä on?...
...tulossa meidän pihasta rannan puolelta.
Ja sitten meidän pihaan tallustelee joku papski...
Nyt pihaan ajaa hämärässä mystinen auto...jaa se olikin meidän oma ;-)

Täytyypä istuttaa tuohon autotien ja mökin väliin ens kesänä jotain puskaa. Ehkä supertasainen piha vaan houkuttaa helppokulkuisuudellaan siihen talsimaan. Kameraan sais kyllä tallentua vähemmän ukkeleita ja enemmän pupusia.

Seuraavaksi sitten niitä eläinkuvia kiitos! :)


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3