keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Lupauksia ja toiveita

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Eilen ja tänään on varmasti itse kukin pohtinut lupauksia tulevalle vuodelle. Viime vuotta on laitettu pakettiin ja toiveita on asetettu vuodelle 2014.

Meillä myös. 

Iina lupasi olla kiltti, siivota lelut, olla huutamatta ja tehdä kaiken mitä me vanhemmat häneltä pyydetään. Hän ei nyt ihan taida käsittää kuinka pitkä aika vuosi on :D Joitain lipsumisia siis luulen lupauksiin tulevan. Aika pian.

Aava ei luvannut mitään. Ja pysyi kannassaan.

Teron kanssa sovittiin, että yritetään tosissaan olla huutamatta lapsille. Meillä kun tuo esikoinen tuppaa pitämään desibelit katossa ja sitten sitä tulee itse lähdettyä kilpahuutoon mukaan. Nyt koitetaan päinvastaista taktiikkaa ja yritetään laskea omia volyymeita sitä mukaa kun lapsilla meno kiihtyy. Saatais touhua rauhoitettua, toivottavasti.

Tero lupasi aktivotua somessa ja alkaa laittamaan tilapäivityksiä faceen tiheämmin. Hyvä lupaus! Voihan sitä vähän itsestään antaakin. Vaikkei kaikkien toki tarvi elämäänsä julkisesti huudella.

Minä lupaan huolehtia enemmän itsestäni ja parisuhteesta.


Toiveissa on rauhoittaa vuosi 2014. Matkustelut pidetään minimissä ja kesällä yritetään viettää mahdollisimman paljon aikaa mökillä Sundomissa. Syksyn kreikanmatka jätetään väliin. Toivotaan, että saadaan talo myytyä ja löydetään uusi koti jostain kivasta rivitalosta. Yritetään saada järjestymään toisillemme mahdollisimman paljon aikaa.

Tämä ihana joulunaika on tuonut kaivattua lomaa arjen kiireistä. Meillä on tunnelma keventynyt. Kun saa nukkua ja levätä, jaksaa paremmin halata, nauraa, pelata ja soitella kitaraa. Mulla on aivan ihana perhe, mutta ei mikään tule ilmaiseksi. Onnellisuuden eteen pitää tehdä töitä. Ei kauneinkaan kukka jaksa kukkia ilman aurinkoa, ravinteita ja vettä.

Rakkautta, rauhaa ja terveyttä, sitä minä toivon vuodelle 2014.
Ja uutta autoa! :D Niin ja että saisin J. Sauson faceen ja saatais alkaa yhdessä järjestämään luokkakokousta :)
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3