maanantai 13. tammikuuta 2014

Me&i sneak peek 2014

Nyt näitä sitten tulee tiputellen, paljastuksia tulevasta mallistosta. Aikaisemmat kuvat näet tästä. Jes jes jes, antaa palaa vaan! Pian varmaan tulee taas se isompi hupsis!, eli kaikki tuleva vuotaa vahingossa nettiin hetkiseksi ja saa meandi-hysteriaa aikaan.

Tänään firma julkaisi virallisilla Facebook-sivuillaan kuvan vaaleanpunaisesta kissapiposta.
Se herätti tietysti hurmosta. Kaikki tyttölasten äidin ja mammat peukutti ja laittoi sydäntä ja halus ostaa sen ihan heti eikä vasta viidestoista kahdeskymmenesyhdeksäs päivä. No mitä teki poikalasten äidit? Kitisi tietty! Narinaa siitä, ettei pojille ole mitään. Ja vastaiskuun hyökkää nämä tykkääjät, että passaa kyllä pojille kans ja KAIKKI lapset voi käyttää KAIKKIA värejä.

Kuva me&i

Heh heh ja joo joo! Ei tämä kyllä ole poikien pipo. Mutta mitä sitten?!? Mallistosta löytyy varmasti sopivia pipoja poikienkin päähän. Aina on ollut ja niin tulee nytkin olemaan, piste. Kaikki sen tietävätkin. Onko tämä ihme vouhkaaminen nyt sitä, että ollaan niin malttamattomia, ettei nähdä taas metsää puilta.

Mitä mä sitten tuosta piposta tykkään, kahden tytön äiti? En tykkää. Hirveä ällö-hattara-vaahtokarkki! Ja miksi tuo suloinen mallikin vaan kaivelee nenäänsä? :D Meille tilataan noita silti sitten 29.1. kaksi kappaletta koossa 2, sillä

Meidän tytöt tulee rakastamaan tota!!! <3
Vaaleanpunaista, kissa ja vielä kruunukin...OMG!

Ps. jos pitää ennustaa, niin luulen tämän koko juhlamalliston koostuvan vain "vanhoista kuoseista". Eli viimeisen kymmenen vuoden aikana nähtyjä kuoseja uusin värein ja mallein :)

Edit: 14.1. Tässä muutama lisäys paljastuksiin barnistan.se -sivustolta:[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3