keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Parempi jauhelihakastike

Paljonkohan Suomessa käytetään jauhelihaa suhteessa kokolihaan? Hmmm, täytyypä selvittää. ;-) Me ainakin käytetään tosi paljon jauhelihaa arkiruokailuissa sen nopeuden ja kohtuullisen hinnan vuoksi. Luomuliha on muutenkin aika arvokasta...

Hopsan, lautanen ei osunu ihan keskelle kuvaa. Ymmättehän, nälkä! :D
Parempi jauhelihakastike

400g (luomu) jauhelihaa
1 Pirkka Luomu pastakastike (pahvinen tetra)
suolaa
kanelia

Paista jauheliha, lisää valmis pastakastike, suolaa maun mukaan ja hyppysellinen kanelia. Kanelia kannattaa laittaa ihan vähän vaan (alle puoli teelusikallista) ja lisätä, jos ei maistu tarpeeksi.
Keitä kastikkeelle kaveriksi (luomu) täysjyväspagettia. 

Tämän helpommaksi ei oikein lounas voi mennä! Koko homma on valmis alle vartissa :) 

Jopa Aavalle maistuu!
Huomatkaa "Bambi" kuvan alareunassa, se on Aavan rakas ukkeli,
joka sai tänään poikkeusluvalla tulla vahtimaan Aavan syömistä ;-)

Tämän ruuan on kehittänyt rakas aviomieheni. Idea tuli viime syksyn Rodoksen matkalta, jossa lapsille ravintolassa tilatut spaghetti bologneset tuoksuivat ja maistuivat aavistuksen kanelilta. Taisivat käyttää pasta-annoksissa samaa kastiketta, jota tuli myös moussakaan.

Matkailu avartaa! Ja jos mukaan ei muuta tartu, niin ainakin uusia makuja :) Toki uusia ideoita kotikeittiöön voi ammentaa lähempääkin, vaikkapa kotikaupungin ravintoloista.



[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3