sunnuntai 9. helmikuuta 2014

2014 uudet Muumit

Meillä pikkuisin kuumeilee edelleen, eli on mitä loistavinta aikaa katsella uusia Muumeja kivitavaraan painettuna tietokoneen näytöltä :)

Tässä siis tänä vuonna ilmestyvät Arabian Muumimukit/kulhot/lautaset:

Purjehtien Tahmatassun & Tuutikin kanssa, Toven juhla,
Muumimamma (uusi), Muumipappa (uusi)Purjehtien Tahmatassun & Tuutikin kanssa on vuoden 2014 kesän sesonkimuki/kulho. Muistuttaa mun mielestä kovasti viimekesäistä Niiskuneiti ja Runoilija -mukia. Ihan pirteä ja kiva on, mutta ehkä taas vähän turhan värikäs mun makuun. Hankitaan joka tapauksessa kokoelmaan.

Vuoden alussa myyntiin tuli Toven juhla -sarja, jota myydään koko vuoden 2014 ajan. Arabia juhlistaa Tove Janssonin syntymän 100-vuotisjuhlavuotta tällä sarjalla, johon sisältyy muki ja kolme erikokoista purkkia kansineen. Sarjan erikoisuutena on mukin sisäpuolelle maalatut silmälasit, jotka löytyvät joka kuudennesta mukista. Jokaisesta myydystä Toven juhlavuoden tuotteesta lahjoitetaan kaksi euroa UNICEFille lasten koulutuksen tukemiseen kehitysmaissa.
Ja sitten on nämä huhtikuussa myyntiin tulevat uudet muumimammat ja muumipapat. Nämä tulevat korvaamaan edeltäjänsä, punaisen Muumimamma-mukin ja mustan Muumipappa-mukin.
Uudessa mammassa on mun mielestä kiva kuva, mutta tausta on kyllä liian oranssinkeltainen tällaiselle oranssiallergikolle. Muumipappa taas ihastutti meillä ihan muksuja myöten. Ihana tähtitaivas!

Näistä uusista Muumeista tykkään kovasti Toven juhlasta, josta tekis mieli hankkia 6 kuppia ja purkit mökille. Myös uusi Muumipappa on kiva ja tulee varmasti jossain vaiheessa hankittua :)

Mitä sä tykkäät? Onko kivoja?

[Share to Pinterest]

1 kommentti:

  1. Joo tuo oranssi pisti heti silmään ja sai sut mun ajatuksiin. Ei niin kiva väri ja kun tulee sitten pönöttämään mallistossa pitkään :/ Ja nuo värikkäät on kovasti toistensa kaltaisia kyllä - mun on vaikeaa erottaa niitä toisistaan. Tahtoisin jotain simppelimpää :) muumipappa on ihan kiva.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3