lauantai 1. helmikuuta 2014

me&i -vaatekutsut

Kevät (sydämiin) tuli kun uusi me&i -mallisto saapui!

Mulla oli ilo ja kunnia päästä emännöimään vaatekutsut taas ihan ensimmäisten joukossa, eli malliston julkaisupäivänä. Vaatteista oli toki tullut ihan kivasti "maistiaisia" kuvien muodossa jo parin viikon ajan ennen varsinaista lanseerausta, mutta kyllä se vaan on hieno hetki päästä näkemään ja hypistelemään koko mallisto ihan tuoreeltaan. Ja täytyy sanoa, että kovasti oli edukseen vaatteet livenä. Vaikka kivoilta värit ja kuosit näyttivät kuvissakin, oli mallisto ihan oikeasti super-herkullisen värinen todellisuudessa. Nam!


Vieraita tuli tosi kivasti, vaikka aika moni olikin estynyt. Meitä taisi olla yhteensä himpun alle kymmenen naista ja muutamat ystävät laittoivat tilausta vaikka eivät päässeet paikan päälle. Tarjolla oli sipsiä ja kahvit kera mutakakun, kermavaahdon ja vadelmien. Lapsille tietysti mehua ja niitä prisnessakeksejä, joita ilman Iinan mielestä kutsuja ei voi kerta kaikkiaan järjestää :D
Noiden tarjoilujen kanssa voi kyllä päästä tosi helpollakin, varsinkin, jos ostaa jopa mutakakut valmiina ja vispaa niiden kylkeen vaan kermat. Me&i -kutsuilla pääasia on kuitenkin nuo vaatteet ja tarjoilut näyttelee vaan sivuosaa. Tällä kertaa helpotin kutsujen jälkisiivoamista käyttämällä tarjoiluissa kertakäyttölautasia ja lapsille kertakäyttökuppeja. Kahvikupit ja lusikat oli ihan perinteiset, ne kun ei kertseinä mun mielestä oikein kivasti toimi.

Jälkeen päin vasta hoksasin, että nyt olis ollu tuhannen taalan paikka tarjota kauden aloituksen ja 10-vuotisjuhlan kunniaksi vaikka (alkoholitonta) kuohuvaa ja pieniä cocktail-herkkuja...No jos vaikka sitten kun miikkari täyttää 20 vuotta! :DMä tilasin tytöille siniset kissatunikat (98/104 ja 122/128) ja vaaleanpunaiset kissapipot (koko 2 ja 3). Niiden kaveriksi Iinalle kruunuleggarit (110/116, oli tosi pitkän oloiset!) ja Aavalle kissataskuhousut (98/104). Nämä kissajutut oli söpöyden huipentumia ja luulen olevan malliston hittejä "tyttövaatteissa". Siksi siis napattiin nämä ensimmäisenä, ettei vaan sitten jäädä ilman. Syksyn mallistostahan esimerkiksi keltainen puputunika loppui kokonaan kovasti ennen kauden loppumista. Heräteostoksena otin Iinalle hippibussimekon (122/128), joka oli livenä niin kivan värinen, etten voinut vastustaa kiusausta...

Itselle en tilannut mitään, vaikka naisten mallisto on nyt mun mielestä parempi kuin koskaan. Kaihoisin mielin jäitin tilaamatta harmaan kiertyvän hameen, mustan collegekankaisen mekon (josta tulis takuulla mun lemppari!) ja ihanan mustan blaiserin. Katsotaan sitten maaliskuussa uudelleen, kun on talvilomareissu tehtynä, että onko varaa omiin ostoksiin vai ei.

Toimitusaika näissä ensimmäisissä tilauksissa on jopa kolme viikkoa johtuen siitä, että osa vaatteista ei vielä ole edes varastossa ja tietysti myös alkukauden ruuhka varmasti hidastaa toimituksia. Meillä on malttia odottaa - kaapissa on kyllä päällepantavaa :)

Me&i viettää tänä vuonna tosiaan 10-vuotissynttäreitään ja mallistoon tulee sen perinteisen "maaliskuisen lisäyksen" lisäksi pieniä eriä joitain "herkkuja", jotka ovat siis ikään kuin varsinaiseen mallistoon kuulumattomia ja esitellään muun muassa facebookissa ja sähköpostitse. Nyt on siis hyvä hetki käydä tykkäämässä me&i:n virallisista facebook-sivuista, jos mielii pysyä tietoisena uutuuksista ja uutisista. Jännää!

Ihana ihana uusi mallisto ja kivat kivat kutsut. Keväämmällä uudestaan - paljon jäi vielä tilattavaa :)

Kiitos Kati ja kiitos vieraat! <3

Niin ja kutsujen myynti ylitti 1000 euron rajan, eli saatiin taas aikaan Tähtikutsut! Wow, kiitos teille <3 Mä sain emäntänä lahjaksi kaksi valinnaista tuotetta ja päädyin kirsikanvärisiin polvihousuihin (jollaisia kaapista löytyy jo parit mustat, yhdet ruskeat ja yhdet valkoiset - ovat siis ihan parhaita!) ja ykköstasolta valitsin siilityynynpäällisen, vaikka vihreä hippibussiteepaita olis kyllä kans houkuttanu.
Suosittelen kovasti emännöimään kutsut! Se on ihan helppoa ja kivaa - ja tuleepahan siivottuakin ;-) 

Emännän eduista pääset lukemaan täältä. Vaasan alueella voin lämpimästi suositella esittelijäksi ihanaa Katia, jolla alkaa olemaan jo melkoiseti kokemusta. Hän on nimittäin yksi niistä harvoista meandi-myyjistä, joka on ollut Suomessa mukana ihan me&i:n alkuajoista lähtien!
 

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3