tiistai 4. helmikuuta 2014

Penisiliinipissaa ja pakkailua

Meidän pissat haisee penisiliinille. Tujukaimman havainnon saa Aavan yövaipasta. Ällöttävä on muutenkin tämä kuuri. Aavan pitää ottaa ihan hillittömän iso määrä sitä sotkua, 8ml, eli melkein kokonainen iso ruiskullinen. "Vähän" meinaa tökkästä meidän muuten niin reippaalle lääkkeenottajalle. Puolet menee aika kivasti, mutta sitten alkaa puistattaa ja etoa. Loppu laitetaankin väkisin ja lohduttoman itkun säestämänä. Enään 7 päivää, voi vitalis!

Mä yritän tässä pakata laukkua. Huomenna nokka kohti Tamperetta ja tekemään näyttöä kolmeksi päiväksi hierojan ammattitutkinnon urheiluhierontaosuudesta. Ohjelmassa on ainakin ihan perus hierontatyötä urheilijoille, teippausta ja taidetaan sielä myös tentata meidän tietämystä ja ymmärrystä urheilijoiden kausien vaihteluista ja hieronnan sovittamisesta siihen. Ehkä jotain ravitemuksesta ja kielletyista aineista. Ihan luottavaisin mielin lähden matkaan, isompia yllätyksiä ei pitäisi tulla. Toivottavasti.

Matkaan lähtee mun luottokosmetiikka: Madaran Pihjalavoide, Yon-Ka kasvosuihke,
 Laveran fluoriton hammastahna ja Armanin Sì-tuoksu.
Mitkä on sun lempparit? Mitä ilman ei pysty lähtemään reissuun?

Jos (ja kun) kaikki menee putkeen, tullaan perjantaina illalla kotiin tittelillä Koulutettu hieroja/ Urheiluhieroja. Melkoista! :)

Olo on vähän uupunut, tässä tapahtuu taas monen moista. Nyt pitää yrittää pitää fokus tässä hetkessä ja ehkä seuraavassa päivässä.

Nyt siis vielä viimeiset tavarat laukkuun ja huomenna aamulla 5:50 junalla Tampereelle.[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3