lauantai 22. helmikuuta 2014

Pomp de Lux, very first time

Mä olin tänään elämäni ekaa kertaa Pomp de Lux -lastenvaatekutsuilla. Kiitos Marika!
Lauantai-illan kutsut sisälsivät paljon lastenvaatteita, kohtuullisesti viiniä ja minimaalisesti lapsia. Sanoisinko, että ihan kiva kombinaatio :D

Pomp de Lux-vaatteet ei mua ole oikein sytyttäny pliisuilla väreillään ja turhan romanttisella tyylillään ainakaan kuvissa. Valitettavasti tilanne oli ihan sama livenä koettuna.

Mallisto pärjäsi mun silmissä selkeästi määrällä ei "laadulla" - vaatteita oli ihan hillitön määrä! Esittelijällä oli mukanaan 4 isoa rekkiä täynnä vaatteita. Yksi pienille tytöille, yksi isommille tytöille, yksi pienille pojille ja yksi isommille pojille. Aikuisille ei ollut mitään.

Tyttöjen ja poikien vaatteet oli aika selkeästi eritelty. Pojille selkeästi poikien juttuja ja tytöille tyttöjen juttuja. Tyttöjen vaatteissa isoa roolia näytteli sellainen "vanha roosa" joka toistui ja toistui. Muutenkin värit oli kovin puuterisia ja kuviot oli sellaisia hempeitä tai sitten sydämeksi naamioitua leopardia. Tyrkyllä oli hamosta ja mekkoa tyllillä ja ilman.

Mutta koska vaatteita tosiaan oli määrällisesti näytillä tosi paljon, löytyi sieltä toki muutamia kivoja juttuja. Keltainen väri oli aivan ihana! Silti meidän tilaukseen livahti kolme kolme sinistä vaatekappaletta:
Iinalle tilasin kevääksi/kesäksi kauniin tummansinisen ulkotakin koossa 122 ja kummallekin tytöistä nätin kuumailmapallotunikan, Aavalle kokoa 98 ja Iinalle 122. Aavalle olis kans tehny mieli tilata tuo takki, mutta en malttanut.

Pomp de Lux on hillittyä ja hallittua. Kovin kaunista.
Mun mielestä lapsille sais tosin olla iloista ja veikeää.

Nämä Pompit on muuten aika sopivan hintaisia ja vaikuttivat ainakin rekillä ihan laadukkailta. Niitä voi tilata paitsi kotikutsuilta, myös netistä. Kovasti nämä tuntuvat nyt olevan "pinnalla", käy tsekkaamassa tai tunge itsesi kutsuille :)

Onko Pomp de Lux sulle tuttu merkki? Tykkäätkö?

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3