sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Sunnuntai

Tänään ollaan aamupäivällä ulkoiltu onnellisina lasten kanssa posket punaisina. Sitten nautittiin 5 tuntia uunissa haudutettua suoraan luomutilalta haettua lihaa. Iltapäivä vierähtikin teatterissa Cheekin keikalla ja Seinäjoen Rytmikorjaamolla Robinia kuunnelle. Ihquu! Parhautta! Laatuaikaa! <3

Vitsi vitsi.

Ollaan oltu koko päivä kotona. Ihmetelty kuinka Aavan nenästä voi tulla niin paljon räkää. Mä pesin pyykkiä ja imuroin kun Tero nosti kuumeen päälle ja alkas nukkumaan sohvalla. Syötiin lounaaksi pakastimesta ranskalaisia ja kalapuikkoja, jääkaappi kun oli ihan tyhjä. 

Iltapäivällä mä kans nukahdin pariksi tunniksi ja herätessä olo oli vähän surkea. Jaksoin nippa nappa puristautua lähikauppaan ja kotiin tullessa mullakin nousi kuume. Nyt ollaan otettu buranaa ja syöty sentään aavistuksen paremmin kuin lounaalla. 

Aava vinkuu ja ärsyttää koko ajan. Lisäksi haroo korviansa. Kai sillä on kovat tulehtunu.


Mua jo kovasti murehdituttaa, oonko huomenna työkunnossa. Sekin huolettaa, mistä saadaan apua näppärästi jos huomenna ollaan kipeitä. Terveyskeskus ei jättänyt mukavia muistoja edellisviikolta (vai koska se nyt olikaan, kun sielä hypättiin).

Alkaa vähän vituttaa. Ei kai me voida ihan koko ajan sairastaa?

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3