keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Tammerissa

Terveisiä Tampereelta!





Aikaisin aamuyöllä alkoi tämä päivä. 4:50 herätys ja 5:30 taksiin ja 5:50 junassa.

Näyttötutkinto alkoi yhdeksältä ja hotellille päästiin lähtemään neljän jälkeen.

Minä ja Piia käytiin syömässä hotellin Trattoria-ravintolassa ja voi pojat, mitä ihanaa ruokaa saatiin! Piia tilas herkullisen näköisen pizzan ja mä otin kanapastaa. Oli kyllä maut kohdillaan. Parasta kaikessa oli ehkä kuitenkin ennen ruokaa tullut yllätys: kokki toi meille keittiön tervehdyksen, joka oli pieni leipäpalanen, jonka päällä oli tryffelimajoneesia, 56 asteiseksi kypsennettyä härkää ja paahdettua sipulia. Ah! Siinä kohtaa sitä jotenkin koki itsensä erityiseksi :)

Hauskaa hommassa oli, että ruoka ja lasillinen talon viiniä kustansi yhteensä kolmekymppiä, eli sanoisin hinta-laatusuhteen olevan kovasti kohdillaan. Paikkakin oli tosi tunnelmallinen ja kaunis. Suosittelen!

Nyt on tämä rouva ihan valmis painamaan päänsä Tammerin tyynyyn <3

...että jaksaa taas huomenna antaa kaikkensa.
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3