lauantai 22. maaliskuuta 2014

Iinan uudet vaatteet
No nyt on vihdoin Iinalle hankittu sopivankokoiset välikausivaatteet ja tänään päästiin niitä kivasti jo testaamaan - ja kuvaamaan. Ulkosalla tyttöjä on paljon paljon helpompi kuvata. Kotona kääntävät päätä pois ja piiloutuvat ärsyttävimmillään tuolin tai sohvan taakse. Hahaa, ulkonapas ei olekaan huonekaluja, minkä taakse kömpiä!

Eilen käytiin siis Vaasan Polarn o. Pyretissä ostamassa Iinalle tuo monivärinen parkatakki, vaaleanpunainen windfleece-takki ja mustat kuorihousut. Kaikki ovat kokoa 122. Iinan mitat joulukuussa 2013 oli 21kg ja 117cm. Housut ovat sitä uutta pehmeämpää kangasta ja valittiin nämä, koska olivat kapoisempaa mitoitusta kun se malli, jossa vetoketju kulkee koko matkan lahkeen sivussa. Toivottavasti tämä uusi materiaali on yhtä kestävää ja hyvää kuin vanha. Housut ja fleece ovat mun mielestä täydellistä kokoa Iinalle. Parkatakissa sais olla muutama sentti lisää pituutta hihoissa, mutta kyllä ne nytkin riittävät, ainakin hanskan kanssa. Yhtään ei tosin ole "ylimääräistä". Seuraava koko olis sitten ollu ihan liian leveä ja helmasta pitkä.

Moniväriraidalliset pipot valkoisella pohjalla oli tylsästi totaalisen loppu Iinan koossa, mutta napattiin sellainen sitten vaan Aavalle. Toisaalta, ehkä siinä oli onni onnettomuudessa. Huomasin nimittäin tänään ihan vahingossa, että tuo Iinan muffinssipipohan sopii asuun aivan täydellisesti.

Myös kuorihanskat oli Vaasan myymälästä loppuneet. Harmillista. Nyt pitää jostain siis metsästää hyvät mustat lapasmalliset kuorihanskat tytöille. Saa vinkata!

Aava taitaa joutua tyytymään Iinan vanhoihin vaatteisiin, ellen keksi jostain kahdeksaakymppiä ja hae hänelle pinkkiä kuoritakkia. Aavan mustat housut viimesyksyltä nimittäin menee vielä ihan hyvin. Iinan vanha takki on vähän tylsästi vaalean harmaa ja oli ihan kiva silloin pinkkien (nyt jo kulahtaneiden) housujen kanssa, mutta nyt tuo mustien housujen ja vaaleanharmaan takin yhdistelmä on ehkä vähän tylsä. Täytyy tuumailla...

Me tykätään ihan hulluina Iinan uusista kevätvaatteista! Po.p on pop <3 
Mitä sä tykkäät? Mistä tapaat hankkia lasten ulkovaatteet? 


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3