keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Keskiviikon kuulumisia

...tai kuulemattomuuksia.

Heippa vaan!

Loma sen kun lähestyy, jee jee jee.

Tänään aamu alkoi Aavan korvakontrollilla, johon meillä oli aika varattuna Vaasan Terveystaloon. Kovin ruusuiset ei olleet odotukset, Aavan kuulo kun on edelleen selkeästi huono. Hän mielellään katsoo puhujan kasvoja kun kuuntelee ja kysyy silti harmittavan usein "mitä?". Ja olihan pikkuisella edelleen kummassakin korvassa tulehdus. Toisessa reippaasti ja toisessa vähäsen. Että silleen.

Positiivista oli, että saatiin Terveystalossa hyvää palvelua Seppo Pohjanniemeltä ja resepti antibioottikuuriin, joka nyt pitäisi tepsiä. Aavan kaksi aikaisempaa kuuria ovat olleet ilmeisesti aika höpöhöpöjä. Eli just niitä, joita nuo arvauskeskuslääkärit tykkäävät kirjoitella. Ehkä kolmas kerta nyt toden sanoo...

Lääkärikäynnin jälkeen ehti vähän leikkiäkin...

...ja konditoriasta haettiin laskiaispullat!

Päivällä kävin ostamassa Iinalle käytettynä bongatut laskettelumonot ja -kypärän. Ihan huippuja nuo facebook-kirpparit kyllä! Nytkin saatiin tosi hyväkuntoiset välineet kovin kohtuulliseen hintaan. Tätä ostopäätöstä helpotti tosin se, että myyjänä oli mun tuttu ja osasin arvata jo ennakkoon noiden olevan oikeasti hyvässä kunnossa. Sukset tilasin maanantai-iltana Kärkkäisen verkkokaupasta. Hinta oli tosi edullinen, postikulujen kanssa ja siteillä varustettuna alle satasen.

Pääsin vihdoin tänään myös hierontaan. Ah! Mä oon tässä viimeisten viikkojen ajan varannu Alisalle varmaan kolme aikaa, jotka oon joutunu kuitenkin perumaan, kun lapsille on ollu vaikea saada hoitajaa. Paikat oli kyllä niin tukossa, että millään tasolla käsittely ei ollu miellyttävä kokemus. Tässä tapauksessa vois kai sanoa, että ei se matka vaan määränpää. Eli sen vuoksi vähän kannattaa kärsiä, että saa taas lihakset toimimaan. Tänään käsiteltiin taka- ja etureittä, it-jännettä (jota oon hoitanut kotonakin foam rollerilla, kun on kiristelly niin pirusti), pakarat ja kädet. Vuokatissa mulle on varattuna urheiluopistolta puolihieronta alkuviikolle ja kokohieronta loppuviikolle. Jos sielä pääsis sitten vähän nautiskelemaankin.

Iltapäivällä juotiin laskiaispullakaffit tyttöjen ja Matin kanssa ja sen jälkeen mä kävin kaupassa tyttöjen kanssa. Sitten aika onkin kulunut hellan ääressä. Puolitoista kiloa palapaistia on saanu mureutua ensin marinadissa ja sen jälkeen uunissa ja liedellä useamman tunnin. Samalla tein mussakan, tuon Kreikan lahjan maailmalle. On jo jotain tehtynä valmiiksi Vuokattiin. Ihan hirveä homma, toivottavasti tuli superhyvää. Jos parjantaina vielä tekis muutaman kastikkeen, niin reissussa saa sitten vaan keitellä lisukkeet niihin ja ateria on sitä myöten valmis.

Jos jotakin tänään haluaisin teille rakkaat lukijat suositella, niin:

Käykää hieronnassa!

Tämä olkoon vinkki paitsi ammatin puolesta, myös asiakkaan näkökannalta. 
 


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3