lauantai 15. maaliskuuta 2014

Kotimatkalla

Snif. Vuokatti jätettiin taakse ja nyt matkataan kohti kotia.

Meillä oli tosi kiva loma! Matkaseura oli loistavaa, säät suosivat, kaikki pysyivät terveinä ja majoitus toimi hyvin kahden lapsiperheen kanssa. Viimeisestä tosin erityiskiitos Koiviston perheelle, jolla oli taitoa ja pelisilmää järjestelmällisyyteen (Salon perheeltähän nuo taidot välillä on kadoksissa).

Aavakin oli yllättävän sopuisa, kun ympärillä oli neljä aikuista syliä. Sen ei tarvinnu tyytyä vaan äitinsä ärsyttävään naamatauluun. Iina ja Emma tietysti nautti toistensa seurasta ja kivasti otti Aavaakin leikkeihinsä mukaan. Niin hyvin itseasiassa viihtyivät, että leikit alkoi poikkeuksetta joka aamu puoli seiskan aikaan...huh huh! Onneksi malttoivat hetken keskenään, että me aikuiset saatiin aavistus pidempään nukkua.


Nyt ollaan syöty Kärsämäellä ja takapenkki värkkäilee omiansa. Toivottavasti päästään kotiin asti ilman hermoromahduksia!Heippahei Vuokatti! Nähdään taas vuoden kuluttua <3

Niin ja kiitos äiti ja isä kun annoitte meille mökin lainaksi. Ja kiitos isä autonkin lainasta. Se on nyt "vähän" likaisempi kun viikko sitten...Sorry!

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3