sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Väriä!Jos ulkona on tänään harmaata, löytyy väriä ainakin tyttöjen vaatteista!

Kun oltiin ostamassa Iinalle Polarn o. Pyretistä niitä ulkovaatteita, tarttui mukaan myös tytöille nuo pirteät raidalliset teepparit. Sen alle vois näin kylmällä sujauttaa alle vaikka pitkähihaisen trikoopaidan tai laittaa päälle neuletakin. Kesällä tuo menee toivottavasti ihan noin vaan shortsien tai leggareiden kanssa.

Eilen ostin Prismasta meille kotiin kuravaatteet. Didrikssonin seteissä on ihanat kirkkaat perusvärit. Iinan valitsi itselleen setin, jossa on siniset housut ja punainen takki. Aavaa miellytti taas enemmän keltaiset housut ja vihreä takki. Mä olisin tietty valinnut noille taas kerran samanlaiset setit, mutta mikä onni, että tytöt olivat itse valitsemassa ja saatiin kotiin neljä iloisenväristä sadevaatetta.

Nyt ei kurakelit pelota, kesää kohti vaan!

Huomaattekos, että blogin ulkoasu on kokenut muutosta? Bloggerin tarjoamat valmiit pohjat on tuntuneet...no, ei-niin-miellyttäviltä ja päätin vihdoin satsata vähän ja ostin tämän blogipohjan asennuksineen. Valinnanvaraa oli vaikka kuinka paljon ja pitkään pohdin minkä valitsen. Tämä pohja kiinnitti mun huomion ihan ensimmäisenä. Varmaan tuon otsikon sydämen ansiosta :D Vaaleanpunaiset osiot saisivat tosin olla sellaiset tummemmat pinkit. Pitääpä kysäistä, jos pohjan tekijä voisi väriä vähän vaihtaa. Toisena ulkoasuvaihtoehtona oli sellainen särmikkäämpi musta-valkoinen. Se olisi toiminut mainiosti kaikenväristen kuvien kanssa ja olisi ollut ikään kuin helpompi vaihtoehto. Toisaalta se olis ollu aika persoonaton ja nyt halusin kerrankin jättää järjen äänen huomiotta tehdä tunnepohjaisen valinnan.
[Share to Pinterest]

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva tämä muodonmuutos ja vaatteet myös :) Mistä näitä pohjia voi oikein ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ElluPee! :)
   Noita pohjia saa useammastakin paikasta, mutta tämän hankin Etsy.com nimisestä paikasta. Sieltä sai ostaa sen asennuksenkin, mikä helpotti kyllä kovasti.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi mä oon kyllä niin tyytyväinen! Jos jokin harmittaa, niin se, etten vaihtanut aiemmin :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3