perjantai 4. huhtikuuta 2014

GarneWaalit


Pakko tulla antamaan pikku vinkki: Vaasassa GW Galleriassa on tänään, huomenna ja vielä sunnuntainakin hulinat ja myymälöissä on hyviä tarjouksia ja muutakin mukavaa ohjelmaa.

Me törmättiin näihin GarneWaaleihin ihan sattumalta kun perjantaiseen tapaan, ajeltiin suoraan aamun muskarin jälkeen Aschaniin lounaalle. Meillä tytöt rakastaa tuon herkkukahvilan kanapastaa! Ja kun jälkkäriksi lasten annoksiin kuuluu vielä jätskipuikotkin, on menestys taattu. Silloin kun äiti on vähän väsynyt, mennään Heseen. Kiva leikkipaikka liukumäkineen antaa aikuisille palasen omaa aikaa ja lapset viihtyy. Poislähteminen tosin on useimmiten hankalaa, mutta sehän on vaan positiivinen ongelma.

Samalla reissulla on näppärää täydentää lastenvaatevarstoja Lindexissä tai KappAhlissa. Iittalassa käydään kans aina pistäytymässä. Sieltä voi tehdä monesti hyviä löytöjä. Tai sitten vaan ihaillaan kauniita astioita ja kattauksia.

Tänään tehtiin tuo tavanomainen kierros: Aschan, Lindex, KappAhl ja Iittala. Enempään ei tuon jälkikasvun kanssa pysty. Lindexistä lähti mukaan itselle mekko, leggarit ja hame. Kaikki nuo puoleen hintaan! KappAhlista Herra Salolle kiva kesäinen t-paita tulevaa nimipäivää ajatellen ja Iittalasta lahja Iinan kaverin tämäniltaisille synttäreille. No joo, ja kaksi Muumi-mukia sillä vanhalla seikkailuteemalla. Oli vaan pakko, kun ei noita enään muuten mistään saa kympillä.Tytöt sai KappAhlista yllätyspussit :)Lapsiperheille tiedoksi, että huomenna on lasten iloksi tyrkyllä ilmapalloja ja poniratsastusta. Äideille Pohjanmaan pelastuslaitoksen paloauto ja lakumyyntiä. Isät voi vaikka jättää kotiin, laittaa kahvilaan istumaan - tai ottaa maksumieheksi ;-)

Kannattaa käydä, hauskaa viikonloppua!
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3