keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Kasvojen (ja hermojen) hoitoa

Mulla on uus naama. Tytöt kysyi ihmeissään, "missä meidän äiti on?" ja Herra Salo oli tyrmistyneen onnellinen uudesta vaimostaan. No ei sentään. Mutta kasvohoidossa on käyty, ja ite oon supertyytyväinen!

Kasvohoito tehtiin tietysti meidän omassa hoitolassa, Vaasa Day Spassa. Sinikka teki hoidon Yon-Kan tuotteilla ja yhdisteli kahden eri hoidon elementtejä. Syväpuhdistavasta Le grand classique -hoidosta napattiin puhdistusta, koska mun ihossa oli epäpuhtauksia, mutta pääasiassa noudateltiin Alpha vital -hoidon kaavaa. Kasvot saivat kaksoiskuorinnan; yhden kitkattavan ja toinen oli 40% hedelmähappokuorinta, joka nipisteli hassusti etenkin otsalla. Sitten oli naamiota, puhdistavia suihkeita, hierontaa, voidetta, mekaanista puhdistusta. Ainakin. Olin varannut extra-aikaa kulmien muotoilulle ja värjäämiselle. Sinikka oli kuitenkin sitä mieltä, että ripset kannattaa värjätä myöskin, joten laitettiin kaikki karvat kuntoon (ja Sinikka menetti puolet lounaspaussistaan). Mutta kyllä kannatti, ripset näyttävät puolet pidemmiltä nyt kun niissäkin on kunnolla väriä. Vielä kun sais ne itekseen taipumaan...kuvissa nassu kuvattu heti hoidon jälkeen ilman meikkiä.

Oli kyllä niin nautinnollinen aamupäivä, että huh huh. Luxusta on maata peiton alla ja kuunnella meren kohinaa ja kaunista pianomusiikkia samalla, kun joku hellii ja hoitaa. Yon-Ka teki taas kerran suuren vaikutuksen. Miten iho voikin napakoitua ja heleytyä näin, upeaa! Mikään muu sarja ei vielä ole vastaavaan pystynyt.

Mun iho on kuulemma pintakuiva ja vähän herkkäkin. Nyt siis kosteutta peliin ja Vital defence -voidetta aamuin illoin. Pakkanen ei saisi päästä puremaan, eikä aurinko polttamaan. Ulkoilu ei kuitenkaan ole kiellettyä ;) Joutuu siis edelleen hinata itsensä leikkipuistoon seisoskelemaan.
Niin ja seuraavan kerran kasvohoito olis syytä tehdä syksyllä, eikä pitää vuoden paussia, kuten nyt pääsi käymään. 

Iltapäivällä juotiin Kaisan kanssa pullakahvit ja parannettiin vähän maailmaa. Iho ei muuten sokerista tykkää yhtään, mutta nyt kun se on niin pirun hyvä, niin pitää tilannetta vähän kompensoida sokerisella pullalla :D

Kiitos Sinikka ihanasta hoidosta ja kiitos Kaisa lastenhoidosta & kahviseurasta <3

Kyllä taas kelpaa!

 Nyt vähän siivousta ja pyykinpesua, ettei totuus ihan unohtuisi :D

               
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3