torstai 24. huhtikuuta 2014

Musiikkia korvilleKaverukset Aava, Emma ja Iina

Meidän elämä on ollu eilen ja tänään yhtä musiikkia! Eilen oli illalla Aavan rytmiikan esitys ja pääsin pikkuisen kanssa esittämään lauluja ja loruja, joita ollaan tässä kevään aikana perjantaiaamuisin rytmiikassa harjoiteltu. Aavan esityksen jälkeen oli Iinalla muskarin kevätkonsertin harjoitus. Ja tänään oli itse esitys. Marja-ope oli tehnyt upean puutarha-aiheisen konsertin Pikku Papun -kirjoista tuttujen laulujen ympärille. Iinan ryhmäläiset lauloivat, soittelivat kapuloita ja esiintyivät huivien kanssa. Eskarilaiset lauloivat ja soittivat kannelta ja vähän muitakin soittimia. Iina niin jo odottaa, että pääsee kans ens vuonna soittamaan kannelta. Meillä on Iinaa odottamassa mun vanha kannel!

Iina ja Emma olivat taas super-reippaita tyttösiä - anteeksi, perhosia - laulamaan ja esiintymään. Ja Aava puolestaan musisoi mun kanssa eilen ihanasti.

Me tykätään musiikista! Ja Mustasaaren musiikkiopisto tarjoaa tosi laadukasta musiikinopetusta, josta tytöt on saanu nauttia ihan vauvasta asti <3


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3