maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäispyhien puuhasteluja

Aava hommissa. Sadevedestä ja vanhasta merenpohjasta tulee hyvää kuravelliä.

Terassin tekijä

Terassin pohja jo hyvällä mallilla

Väsyneitä tyttösiä

Pyromaani työssään

Kannoin kivet uusille paikoilleen. Siis nuo pienemmät ;) Mun taideteos on vaan haketta vailla.

Eilinen ja tämä päivä on menny mökkeillessä. Tarkoituksena oli saada terassin pohjatyöt tehtyä ja hienosti tuli valmista. Mökkiolosuhteissa nuo valmistelevat työt on aina kaikista työläimpiä kun pitää kaivaa kiviä ja roudata uutta tavaraa tilalle. Suunnitella ja olosuhteiden pakosta muuttaa suunnitelmia. Nyt on kaikki puutavaraa vaille valmista, ihanaa!

Lisäksi poltettiin iso kasa vanhoja lautoja ja sellaista jättikokoista kantoa, josta tosin jäi vielä poltettavaa seuraavillekin kerroille. Mä innostuin kaivamaan mökin rannan puolelta jalkapallon kokoisia kiviä ja kärräämään niitä etupihalle. Kolme isompaa kiveä sai nyt pikkukiviä ympärilleen.

Aava heitti omat pikku haasteensa peliin pissaamalla pariin kertaan housuun ja meillähän ei tietysti ollut mukana varahousuja. Mökiltä löytyi hätiin vaihtohousut ja iltapäivällä Iina sai lainata omat välihousunsa pikkusiskolleen. Onneksi oli niin lämmintä, että pärjättiin!

Tänään viihdyttiin ihan koko päivä mökillä kun oli niin lämmintä ja ihana ilma. Tuulta ei ollut ollenkaan tai sitten se ei vaan sopinut meidän rantaan. Eilen sai kyllä aamupäivällä vähän palella, mutta iltapäivästä onneksi lämpeni. Silti eilen hipsittiin iltapäivällä mun vanhempien luo lihapadoille eikä ruuan jälkeen enään viitsitty takaisin mökille ajella. Tänään mun vanhemmat puolestaan vieraili meidän mökillä iltapäiväkaffilla.

Voi kyllä tuo oma pikku mökki on vaan kiva!


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3