perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pitkäperjantai
Me ollaan tänään valmistauduttu pääsiäiseen. Aamupäivällä me tytöt siivottiin kun Heraa Salo lähti mun vanhempien luo auttelemaan heidän remontin viimeistelytöissä. Mun äiti laittoi koko porukalle ruuan ja sen jälkeen tytöt pääsi ekaa kertaa Swingeling-sisäleikkipuistoon. Vitsi oli kiva paikka, tykättiin kovasti! Toki sateinen vapaapäivä oli ajanut muutaman muunkin samoihin puuhiin.

Iltapäiväkaffit ja smoothiet juotiin vielä Karppiksessa ja sitten kotiin. Kun Aava nukkui pikku päikkärit, minä ja Iina haettiin tuoreita pajunoksia ja vanhat sai lentää ulos. Koristeltiin pajunoksia ja tytöt täpinöi huomisesta trullittelusta. Tai Iina oikeastaan osaa vaan hommaa odottaa, Aava elelee fiiliksessä mukana, muttei taida kyllä ymmärtää, mistä trullittelusta oikein puhutaan. Parka!

Nostin kaapista esille Pentikin ison keramiikkamunan ja keltaisen Iittalan Kivi-tuikun kynttiläaselmaan. Siinä taitaa olla meidän pääsiäiskoristeet. Toki ihanasti väriä ja pääsiäisen tunnelmaa tuo myös nuo pääsiäisruohot ja pajunoksat.

Tänään on ollu koko ajan nälkä. Lihaksia särkee treenien (ja työn?) ja surkean palautumisen jäljiltä. Pääkin meinaa vähän olla kipeä ja mieli kireä. Väsyttääkin niin pirusti. Aivan tekis mieli uhriutua.

Sitten tajusin, että yks heppu parituhatta vuotta sitten on joutunut roikkumaan ristillä ranteistaan ja nilkoistaan naulittuna. Tuli sopivasti perspektiiviä tähän sisäiseen marinaan. Ja muistutusta siitä, mistä tässä pääsiäisessä on kysymys.

Iloksi kaikki vielä muuttuu!


Niin sen ristille naulitun hepun kun mun dieetinkin kohdalla. Hyvää pääsiäisen aikaa Sulle! Nauttikaa, rakastakaa ja tulkaa rakastetuiksi <3

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3