sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Summer SLIM - viikko 2

Puntari näytti maanantaiaamuna 79,5 kiloa, eli yksi kilo vähemmän kuin viikko sitten.

Maanantai
Tämä päivä meni ihan plörinäksi ruokailulen suhteen ja treeninkin. Oltiin mökillä koko päivä ja vain aamiainen oli ruokaohjeiden mukainen. Mökillä söin kolme nakkia, porkkanaa, omenaa, pienen karjalanpiirakan (onkse nyt sitten sulhaspiirakka?) ja puolikkaan Minttupuffet-jätskin. Kotonakin illalla repsahdin superpienen (piti jakaa koko perheelle) tonnikalasalaatin lisäksi ottamaan pikku slaissin pizzaa. Treeniäkään en tehnyt kun ei raajat enään sen mökillä huhkimisen jälkeen liikkuneet.

Tiistai
Työpäivä ja taas ruodussa. Ruokailut meni ihan hyvin ja sain rytmitettyä ne kivasti työpäivälle. Ylimääräisenä söin puolipakettia raejuustoa töissä. Oli pakko, että sai tehtyä päivän kaksi viimeistäkin hierontaa.
Illalla olis voinu treenata, jos olis jaksanut...


Keskiviikko
Vapaapäivä ja heti aamusta pää kipeä. Pääkipu tosin helpotti heti vähän, kun sovitin mekkoa, joka oli vähän liian tiukka vielä viikko sitten. Nyt se mahtui päälle kivasti, jes!
Ruokailut meni nappiin...paitsi, että lounaalta ja päivälliseltä tuppaa jäämään ne leivät ja maito pois. Iltapäivällä taas päässä jyskytti niin, että jouduin nappaamaan buranan. Illalla super-tehokas slimmailijoiden yhteinen treeni Lady Line Ritzissä. Onneksi! Mulla on aivan meinanun treenailut jäädä. Nyt sai taas kipinän palamaan.

Torstai 
Työpäivä ja lihakset aristaa eilisestä treenistä. Hyvin meni kuitenkin kun vaan sai kropan lämpimäksi. Muutenkin oli ihan kohtuullinen työpäivä, hierontojen välissä ehdin tekemään vähän e-kirjettä ja muuta sellaista. Ruuista on jääny aika paljon syömättä. Jotenkin ollu muka niin kiire ja nälkäkin on ollu vaan kohtuullinen. Illalla kevyt palauttava treeni.

Perjantai
Vapaapäivä ja lounaaksi salaatti Aschanissa. Ei tehny edes tiukkaa sanoa "ei kastiketta, kiitos". Kaikkeen näköjään tottuu ;) Muutoinkin ruokailut sujui hyvin. Illalla piti tehdä kotitreeni, mutta olo oli kipeä ja treeni vaihtui villavilttiin ja teekupposiin.


Lauantai
Ruokailut meni aika hyvin. Vähän jäi vajaaksi taas niiden leipien ja maitojen suhteen. Kiire päivä, paljon menossa ja kotona ollessa siivoilua. Olo edelleen flunssainen.

Sunnuntai
Aamupala oli päivän ainoa ateria, joka oli ohjeen mukainen. Lounaaksi söin leivän, jossa päällä oikeaa voita, siivu juustoa ja omenaa. Leivän lisäksi tänään suuhun olen laittanut riisikakun ilman päällisiä, Jaksamisleivän kurkulla ja tomaatilla, kaksi tummasuklaa-tyrni-konvehtia ja juuressipsejä kourallisen. Iltapalaksikin meni lounaalta tuttu leipä. Sellainen päivä syömisten suhteen...Pitäis vissiin kaduttaa, mutta nyt ei pysty. Ihania luomutuotteita paikallisilta pienyrityksiltä - ja hyvässä seurassa Vaasalaisten bloggaajien kanssa. Tästä huomenna vähän lisää :)


Tämä toinen Summer SLIM viikko on ollu sellainen alistumisen viikko. Ensimmäisellä viikolla pää taisteli koko ajan uutta ruokavaliota vastaan. Silloin tuleva pääsiäinen ahdisti ja muutenkin yritti jatkuvasti keksiä, mitä herkullista ruokaa sallituista aineksista voisi valmistaa. Nyt olen syönyt tosi paljon samoja ruoka-aineita ja hyviksi todettuja yhdistelmiä (tonnikalasalaattia ja spagettia tomaattisella jauhelihakastikkeella). Nyt kroppa on alistunut siihen, että salaatit syödään ilman kastiketta ja maitorahkakin menee kivasti ilman puistatteluja. Tomaatti ja marjat maistuvat miltei karkeilta ja nälkäkiukku on vähentynyt. Nyt tämän flunssan takia on hankala sanoa yleisestä olotilasta juuta eikä jaata.

Toiveikkaana kohti kolmatta viikkoa!

Miten teillä muilla slimmaajilla sujuu? :)
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3