maanantai 28. huhtikuuta 2014

Valokuvausta


Sunnuntai-iltapäivä, 11 vaasalaista bloggaajaa, 1 ammattikuvaaja, 3 tuntia, 30 suklaakonvehtia, 16 voileipää, 3 pannullista kahvia, 2 pussillista juuressipsejä. Hirmu hauskaa ja vähän hyödyllistäkin!

Eilen pidettiin siis valokuvauskoulutusta vaasalaisille bloggaajille täällä meillä. Saatiin oppia aukosta, valotusajasta ja ISO-herkkyydestä. Puhuttiin myös sommittelusta ja kuvakulmien valinnasta. Sisäistämisestä en sitten niin tiedä :D Kivaa kuitenkin oli ja herkullistakin. Meidän verensokereita piti yllä kahden paikallisen yrityksen tarjoamat herkut. Vaasalainen Suklaaparatiisi tarjosi tajunnanräjäyttäviä tumma- ja valkosuklaakonvehteja tyrnitäytteellä. Kodials grönsakerista saatiin korillinen voileipätarviketta ja naposteltavaa. Täydellistä!

Suklaaparatiisi valmistaa suklaamakeisten lisäksi monenlaisia kakkuja tilauksesta. Tuotteissa näkyy ja maistuu laadukkuus ja osaaminen. Suklaaparatiisi löytyy Kotirannalta. Vinkiksi kevään ja kesän juhlien järjestäjille ;)

Kodials grönsaker tuottaa luomulaatuisia vihanneksia ja pitää tilamyymälää kasvihuoneidensa yhteydessä. Myymälässä on myös muiden paikallisten tuottajien lähiruokaa (mm. Aroman leipiä!), luomuhedelmiä, -pähkinöitä ja kuivatuotteita sekä mm. Ecoverin pesuaineita. Ihana putiikki! Tunnelma oli jotenkin niin aito ja palvelu todella ystävällistä. Tilamyymälä on auki torstaisin ja perjantaisin kello 10-19 ja lauantaisin kello 10-16. Loistava tilaisuus siis hakea viikonlopuksi oma terveellinen herkkukori!

Kiitos Sulkaaparatiisi ja Kodial ♥ Kiitos naiset ja Anu Pietarinen ♥ Kiitos kukista, herkästä oksasta ja herkuista ♥

Ps. huomaatteko, kuinka ruokakuvissa on vielä vähän kultainen leikkaus kateissa ja naisetkaan ei nojaile eteen päät kallellaan ;)
[Share to Pinterest]

3 kommenttia:

 1. Joo, kuvan naisen ei todellakaan ole asettautunut kuten opettaja opetti :D Huh, mulla on selkeesti harjoittelemista kameran molemmin puolin :D

  Kiitos vielä eilisestä, ihana koti teillä :)

  VastaaPoista
 2. Luulis, että mä olisin jo osannu, kun kerran duunikuvauksessa jo harjoiteltiin, mutta nyt ei ihan rouva oo hehkeimmillään :D Mut eiks se ollu niinkin, et naisia ei saa kuvata alhaaltapäin..siitä toi kaksoisleuka täytyy johtua :D

  Kiitos vielä kun saatiin tulla teille!

  VastaaPoista
 3. Te ootte niin upeita naisia, että ihan sama miten päin ootte kuvissa ;) <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3