sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Ensimmäinen mökkiyö  Me oltiin vihdoin ensimmäistä kertaa mökillä yötä! Viime kesänä mökin keskeneräisyys esti yöpymiset ja tänä keväänä viileät ilmat ovat olleet esteenä. Mökillä on kyllä kamiina, mutta siinä ei ole vielä piippua. Lämmittäminen on siis ollut mahdotonta. Toki yöpyminen olis ollu mahdollista, jos olis ollu oikein kova tahto ja sissihenkeä, mutta kun mökiltä ajelee kotiin parissakymmenessä minuutissa, on lasten kanssa vaan ollu helpompi vaihtoehto tulla kotiin nukkumaan.

Mutta eilen siis jäätiin yöksikin mökille ja oli kyllä ihanaa. Iltapesut tehtiin terassilla. Lämmitetty sadevesi toimi loistavasti helteisessä illassa nyt kun hyttysiä ei vielä ole. Saunan puuttuminen asettaa kyllä vähän haastetta jatkossa. Lapset nukahti yllättävän hyvin (alle tunnissa), vaikka jännitystä olikin ilmassa. Minä ja Herra Salo nautiskeltiin kesäillasta pirttipöydän ääressä ja pihassa kävellen. Kuunneltiin radiosta Leijonien peliä, katseltiin merelle, juotiin oluset ja tutkittiin merikortteja. Just sitä, mitä mökillä kuuluukin.

Herra Salo toivoo kyllä tv:täkin mökille, mutta mä en sitä kyllä ainakaan vielä illalla kaivannut. Aamulla se tosin olis ollu näppärä lapsenvahti, siinä kohtaa kun tytöt alkoi pongahtaa sängystä ylös ekan kerran viiden aikaan. Meitä aikuisia tietysti väsytti. Sänky tuntui aavistuksen pieneltä, oli kuuma kunnes tuli kylmä. Aava oli herättänyt isäänsä yöllä kun vaippaan oli tullu löysät (fiksu tyttö, kun ei alkanut äitiänsä kiusaamaan!). Aavan maha oireili jo eilen ja tänäänkin vielä. Ensin ajattelin johtuvan helteestä ja siitä hillittömästä määrästä pillimehuja, jotka tytöt eilen joivat. Mutta kun Aava tänään oli jotenkin itkuinen ja alkoi valittamaan korviaankin, tajusin tilanteen. Korvatulehdus. Taas. Huomenna yritetään saada aikaa Mehiläiseen Aavaa aiemminkin hoitaneelle korvalääkärille. Vähän kurjan lopun sai kiva viikonloppu.

Lisää helteitä kiitos! Mökillä on kiva yöpyä(kin).[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3