sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Summer SLIM - viikko 3

Nyt ei paljon ole kerrottavaa. Koko viikko on menny surkeesti sekä ruokailujen, että treenien suhteen. Treeniä oon tehny ihan puolella teholla ja ruokailuihin en ole jaksanut panostaa. Ruuan määrät on ollu liian pieniä. Syöminen on ollu epäsäännöllistä. Vappupäivänä taas tuli syötyä sellaistakin, mikä ei ruokavalioon kuulu: caesarsalaattia (kastikkeella), punaviinikastiketta tilkka lihan kanssa, samoin kun jälkkärihedelmien päälle lorautin vähän suklaakastiketta.

Nyt meidän elämässä on kovasti surua, kun mun mummi elelee viimeisiä hetkiään. Kaikki voimat tuntuu valuvan murheeseen, eikä mikään "ylimääräinen" oikein jaksa napata. Kaiken muun kurjuuden lisäksi meillä pyörii flunssapöpöä ja me niiskutellaan vuoron perään.

Varsinaisia repsahduksia ei kuitenkaan tuon vappulounaan lisäksi ole tullut. Toisaalta ruuan pieni määrä ja kasvisten ja marjojen unohtelu vie voimia entisestään alas. Luulen, että kroppa käy nyt vähän säästöliekillä, kun nälkää en kovasti koe ja senkin takia ruokailujen välit saattavat venyä pitkiksi.

Viikon ainoan ohjeidenmukaisen treenin tein eilen illalla, kun hikoilin Kotitreeni 1:sen kanssa. Teki kyllä hyvää! Muuten treenit on ollu lähinnä lihasvoimatreeniä surkeella teholla ja olemattomalla sykkeellä.


Maanantaiaamuna paino oli 78,7 kg, eli edellisestä viikosta oli pudonnut 800 grammaa. Vaatteetkin kertovat kyllä vähäistä pienentymistä tapahtuneen.

Vähän harmittaa tällainen puolitehoinen viikko. Nyt pitää yrittää nousta täältä väsymyksestä ja alkaa syödä taas säännöllisesti ja hyvin.
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3