sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Vajaa äitienpäiväTänään sain herätä kahvin tuoksuun - ihan niin kuin melkein jokaisena viikonloppuaamuna. Herra Salo arkihemmottelee mua tekemällä aamupalan viikonloppuisin, koska hän herää luonnostaan aikaisemmin ja mulla taas unta aina riittäis. Arvostan!

Tytöiltä sain lahjaksi hienot kortit ja Iina oli istuttanut suloiseen pikkuruiseen ruukkuun orvokin. Tai orvokki siitä kuulemma on tulossa, nyt näkyy vasta vihreää ja mun floristitaidoilla ei kasvin laatua siitä pysty päättelemään. Aava antoi helisevän paketin, josta paljastui säpäleiksi mennyt kahvikuppi. Kuppia oli maalattu hirmuisen taiteellisesti ruskealla ja keltaisella. Vähintään yhtä taiteellisesti kuppi oli ottanut kuulemma osumaa eteisen lattiaan ja tuloksena oli kahtia jakautunut astia ja muutamia pikkulohkareita. Iina teki aikoinaan ihan saman tempun...

Äitienpäivälounaalla käytiin Il Bancossa mun äidin ja isän kanssa. Oli herkullista ja ihan mukavaakin. Ihan niin juhlaviin tunnelmiin ei silti päästy, mitä äitienpäivä ja mun huominen syntymäpäivä olis voinu tuoda. Meiltä puuttuu nyt äiti ja mummi.

Koska ruokailut hoidettiin lasten aikataulun mukaan, eli puolenpäivän kattauksessa, oli iltapäivällä hyvää aikaa ajella mökille. Herra Salo naputteli viimeiset terassin laudat paikoilleen ja minä ja Iina kannettiin mökin aurinkoisessa päädyssä kuivumassa olleet klapit liiteriin säilöön. Saatiin tuokin ihanan lämmin paikka putsattua. Siihen taitaa tulla kans vähän terdeä ;) Nyt pitäis vaan päästä Tampereelle Ikea-ostoksille. Ostoslistalla on ainakin Garpen-pöytä, ehkä jopa kahdessa eri koossa. Tuon pöydän etuna on hinta, helppohoitoisuus ja yhdisteltävyys. Fiksua, kun pöydän eri koot on mitoitettu niin, että niissä on sama syvyys ja korkeus. Tarpeen tullen pöydät voi sitten laittaa yhteen ja saa yhden tosi ison pöydän. Tuoleja pitää vielä vähän funtsailla. Niiden kanssa ei ole vielä mitään suosikkia.


Onnea on omistaa ihana äiti. Onnea on saada olla äiti.

Toivottavasti te muutkin äidit olette saaneet kokea tänään onnellisuutta. Erityisonnittelut teille, jotka olette saaneet viettää tänään ihka ensimmäistä äitienpäivää. Äitit on parhaita ♥

 
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3