tiistai 24. kesäkuuta 2014

Heitänkö leijan?Kukkapurkit löytyi! Etsiskelin niitä päivällä Plantagenista, mutta oikeat löytyi yllättäen illalla Minimanista. Isompi maksoi noin 25 euroa ja pienempi 15 euroa. Minimanissa oli itse asiassa niin paljon pontentiaalisia ruukkuehdokkaita, että iski melkein valinnanvaikeus. Käynti päivällä Plantagenissakaan ei ollut turha. Siellä oli kovasti kaunista katseltavaa ja kivoja ruukkujakin, mutta ne vaan oli melko arvokkaita. Taimia katsellessani tulin siihen tulokseen, että meidän pihaan terassia suojaamaan tulee kuitenkin kaksi tai kolme kappaletta kartiotuijia. Plantagenissa niitä oli tarjolla kahta eri kokoa ja se isompi oli tosi kivan kokoinen jo valmiiksi. Hintalaput niistä harmillisesti puuttui ja henkilökunta oli myrskyä turvassa jossain kaukana sisätiloissa. Toivottavasti ei ole ihan sikahintaisia.

Vaikka Plantagenista mukaan ei lähtenyt kukkaruukkuja eikä vielä taimiakaan, jouduttiin jonottamaan kassalle muutaman pikkuostoksen kanssa. Siihen mun taakse tuli nainen. Myöskin jonottamaan. Ja ihan niin lähelle, että tunsin melkein hengityksen niskassani. Ärsytti vähäsen, vaikken niin kovin tarkka olekaan omasta reviiristäni. Ei nyt syliin tarvi kuitenkaan tulla. Jono etenee omaa tahtiaan, on siinä sitten edessäolevan iholla tai askeleen kauempana.

Kun illalla Minimanissa taas joku naikkonen tunki ihan kantapäihin kiinni kassajonossa, alkoi ihan kunnolla ärsyttämään. Toinen kerta tänään! Mikä ihmisiä vaivaa? Opetelkaa jonottamaan!!!

Seuraavalla kerralla pierasen.


[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! <3