sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Juhannussuunnitelmia
Viime viikonloppuna oli vielä ihanan lämmintä ja aurinkoista. Me mökkeiltiin perjantai-iltapäivästä sunnuntai aamupäivään ja vieläkin pitempään oltais viihdytty, jos muut menot ei olis ajaneet meitä kaupunkiin. Elle-kissa oli silloin ensimmäistä kertaa meidän mukana mökillä ja viihtyi kivasti ja pysyi hienosti omalla terassilla tai sisällä mökissä.

Mä suunnittelin sunnuntaiaamuna tuossa kahvikupin kanssa istuessani juhannusta. Kaikki tuntui valoisalta ja täydelliseltä. Ajattelin, että ehditään kahdessa viikossa mainiosti vielä hankkimaan palju pihaan ennen jussia ja täyttämään kylmäkellari juomilla. Jotain herkullista kalapainotteista syötäisiin päivisin ja iltapäiväkahvin kanssa paistettaisiin Muurikalla lättyä. Illalla jotain herkullista grillissä, ehkäpä vartaita. Aurinko paistaisi lämpimästi ja lapsille saatais laitettua oma pieni hiekkalaatikko.

Nyt juhannus tuntuu tulevan liian pikaiseen ja sääkin tuntuu vain kylmenevän entisestään. Juhannusviikonlopuksi  lupaillaan päiviksikin vain vähän yli kymmentä astetta ja aurinko on haave vain. Onneksi ei sentään sadetta luvata. Reipasta pohjoistuulta kylläkin.

Palju ja lasten hiekkalaatikko ovat vielä kaupassa. Ulkona syöminen ja grillailu ei hirveästi houkuttele. Ei olla uskallettu ketään kutsua kyläilemäänkään mökille, kun säätiedot näyttävät noin surkeilta. Äh! Nyt meillä piti olla se ensimmäinen ihana juhannus omalla mökillä...

Mitä meinaatte tehdä juhannuksena?

[Share to Pinterest]

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia! Ja teidän mökki näyttää aika idylliseltä :) juhannus vietetään maalla. Oli tarkoitus lähteä pohjoiseen, mutta sinne luvattiin myös todella kylmää. Joten reissu siirtyy heinäkuulle.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3