maanantai 16. kesäkuuta 2014

Murikassa muksukurssilla

Mies ja muksut oli tosiaan viime viikon maanantaista perjantaihin Tampereella Metalliliiton koulutuskeskuksessa, Murikassa, kurssilla. Herra Salo opiskeli ihmissuhteista työpaikalla ja sai ottaa kurssille lapsoset mukaan. Lapsille oli päivän ajaksi järjestetty hoitajat ja kovasti kivaa tekemistä. Nämä kesäkuun kurssit on aina näitä niin sanottuja Muksukursseja ja ovat kovasti suosittuja. Jokainen osallistuja saa ottaa mukaansa kaikki talouden 3-13 -vuotiaat muksut. Loistava juttu! Luulen, että tämä helpottaa kovasti etenkin niitä perheitä, joissa joudutaan pohtimaan ala-asteikäisten lasten kesähoitojärjestelyjä.

Murikassa tarjotaan osallistujille koulutuksen ja lastenhoidon lisäksi omat huoneet omilla vessoilla ja suihkuilla, sekä ruoka viisi kertaa päivässä. Lisäksi puitteet viihtymiselle ja harrastamiselle on taattu. Alueella on oma palloilu- ja uimahalli, rantasaunaa, luontopolkua ja muuta sellaista. Ja kaikki tämä ilmaiseksi!

Kotiin sain perjantaina onnesta hykertelevät tyttöset ja tyytyväisen oloisen miehen, sekä kasan piirrustuksia, itsetehtyjä koruja, maalatun kiven, pilttipurkkimarakassin, hamahelmitöitä - ja tietysti kassillisen likapyykkiä. Taisi olla kiva viikko :)

Toivottavasti mun murut pääseen ensi kesänäkin Murikkaan.

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3