sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Ring ring!
  


Juhannukset juhlittu ja kaikilla kaikki hyvin, onhan?

Meillä on ollut tänään reipas ja ihan kiva päivä. Mitä nyt iltapäivällä meinas väsyttää, mutta siitä päästiin yli. Aamupäivällä fiksattiin kotipihaa. Leikattiin nurmikko, revittiin rikkaruohoja, harjailtiin kivetyksiä ja nakattiin rutikuivat kanervat purkeista roskiin. Käytiin syömässä mun vanhempien luona ja kotiin tullessa lepäiltiin. Sitten olikin taas virtaa sen verran, että tytöt ampaisivat leikkimään kevereidensa kanssa ja me aikuiset jatkettiin kodin ja auton kunnostuksia.

Kun nälkä alkoi taas kurnimaan, mä hyppäsin fillarin selkään ekaa kertaa tälle kesää. Tarkoituksena oli lähteä hakemaan lähigrilliltä hampurilaisia, mutta just kun pääsin pihasta tielle, alkoi satamaan rankasti. Olikohan jollain jotain hampurilaisia vastaan? :D Onneksi sade ei kestänyt kauaa ja hetken odoteltuani autokatoksen suojassa polkaisin Smith's burgeriin. En taas muistanutkaan, kuinka kivaa kesäpyöräily on! Maisema vaihtuu kivasti ja ihanat tuoksut saavat havainnoimaan pihoja ja metsiä. Tätä lisää - mutta ilman burgereita. Ehdottomasti ilman burgereita.

Kun oltiin syöty, aurinko rävähti paistamaan ihanasti ja siirryttiin vielä terassille nauttimaan kesäillasta. Riippumatto on taas viritetty terassille ja ulkokalusteetkin putsattu pölyistä. Pienen hetken tytöt malttoivat makoilla riippukeinussa ja leikkiä Dinolla, mutta sitten heidän matkansa jatkui pyöräilemään kotikadulle. Iinalla alkaa jo olla vauhtia hurjasti. Välillä aivan pelottaa sen puolesta. Aava puolestaan etenee hitaasti nautiskellen. Osaa jo aika hyvin ohjata ja polkeakin, mutta jarruttaminen on vielä vieras käsite. Ihan hyvä siis, että etenee hitaasti :D

Huomenna voisin ottaa Aavan pyöräni taakse istuimeen ja voitais Iinan kanssa polkea pieni pyörälenkki.

Meillähän on nyt kesäloma ♥
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3