keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Hyisevä (mutta hyvä) päivä heinäkuussa
Mun piti tänään mennä tyttöjen ja mun ystävän ja hänen lastensa kanssa Raippaluotoon Aava Kertun kotitilalle. Koska aamulla ilma oli sateisen kurja, päätimme siirtää retkeä kelien suhteen parempaan ajankohtaan.

Jotain kivaa tekemistä sadepäivä vaati, joten lähdettiin meidän perheen voimin lounaan jälkeen ajelemaan Tuuriin. Ykköskohteena oli katsastaa Piha-Tuurin valikoima saunamökkien, tynnyrisaunojen ja paljujen suhteen. Mökillä peseytymispolitiikka tarvisi jonkinsortin ratkaisua.

Noiden lisäksi kävimme tietysti Vesan kyläkaupassakin. Pihapuodista löydettiin muutamia kivoja juttuja, mutta kaupasta mukaan tarttui vaan Iinalle kumpparit mun vanhempien luo ja muutamat muut pikku ostokset.

Ostosten jälkeen syötiin ja sitten kiiruhdettiin niin vauhdikkaasti tivoliin, että mä unohdin laukkuni ravintolaan tuolin selkänojalle. Onneksi oli juksulenkkarit jalassa. Siinä sai nimittäin töppöset kyytiä kun lähdin laukun perään. Laukku onneksi löytyi ja tytötkin ehtivät vartiksi tivoliin ennen kun tivoli suljettiin tältä päivältä. Tuossa vaiheessa ilma oli jo kirkastunut ja tivolissa olis ollut kivaa pitempäänkin. No, joku toinen kerta ehkä uudestaan.

Tuo Miljoona Tivoli oli siinä mielessä ihan huippu, että siellä alle 15-vuotiaat saivat kieppua laitteissa ihan ilmaiseksi! Ja pari kertaa päivässä siellä on joku ilma-akrobatianäytöskin.

Kotimatkalla käytiin vielä moikkaamassa ystäviä heidän viittävaille valmiissa talossaan Laihialla.

Meillä oli tosi kiva päivä!

Herra Salo lähti taas VPKn hälytykseen. Me täällä Elle-kissan kanssa nautitaan takan lämmöstä. Nyt vielä hetkeksi kirjan kimppuun :) Hyvää yötä! Huomenna taas kuulemma aurinko paistaa.

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3