tiistai 29. heinäkuuta 2014

Kerran vieläKaikki kuvat: Marimekko US

Marimekon Unikko


Onhan tuo jo niin nähty. Vaikka me ei ollakaan kotona Unikoissa kylvetty, on tuota kuosia saanut silti tallentaa verkkokalvoille 90-luvun kulta-ajoilta asti - ja paljon. Eniten mua puistattaa pinkki-valkoinen ja sini-valkoinen Unikko. Toisaalta taas musta-valkonen ja valkoinen Unikko ovat edelleen mieleen. Tänä vuonna Unikko juhlii 50-vuotissynttäreitään ja Marimekko on tehnyt mun mielestä aivan onnistuneen Unikko-juhlamalliston.

Mikään uusi juttu tämä juhlamallisto ei ole, mutta tuli nyt taasen mieleen kun aloin pohtimaan erästä tulevaa juhlaa ja pukeutumista. Alkoi tehdä mieli Marimekon Unikkoa. Tuo kuvassakin näkyvä Mova dress -kotelomekko oli se, joka tuli mun mieleen, mutta tuo kaunokainen taitaa olla jo loppuunmyyty.

Voi kun pääsisin huomenna käymään Vaasan liikkeessä tsekkamassa mekkotarjontaa. Mulla on sinne joulupukin tuoma lahjakortti edelleen käyttämättömänä. Samalla voisin tutkailla lastenvaatetarjontaa. Aava nimittäin sai synttärilahjaksi kaksi(!) lahjakorttia Marimekkoon. Haaveissa olis lasten Kurkistus-mekko veikeine taskuineen.

Jos niin hassusti käy, ettei Marimekosta löydy sopivaa, niin mistä löytäisin käytetyn hyväkuntoisen Unikko-mekon? Olisko ideoita?

One more time Unikko?

Upea Unikon 50-vuotisjuhlasivusto löytyy täältä (klik)
[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! <3