sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Pieniä apinoitaEiku apiloita. No jaa, apinoita mun tekee oikeesti mieli sanoa. Vaikka se onkin ehkä meidän lapsia (ja apinoitakin!) kohtaan loukkaavaa. Tytöt on ollu niin ärsyttäviä viimeiset kolme päivää. Mikä niitä vaivaa?

Pelkkää kitinää ja vinkumista ja typeriä tekosia.

Otetaan nyt vaikka esimerkiksi nämä herkullisen tuoksuiset apilat ja meidän 3-vuotias. Täysi katastrofi! Aava keräili noita kimalaisia mökillä meidän apilamerestä sormiensa väliin. Vaikka kiellettiin, niin jatkoi vaan. Onneksi ei saanut osumaa. Iinan kitinään osasyyllisenä on taatusti vesirokon jälkimainingit. Iho varmasti kutisee ja siksi neidin suu kitisee.

Mutta miksi ne huutaa ja vinkuu kumpikin?

Me saatiin onneksi ihana irtiotto tästä kaikesta kiristelystä eilen kun vietiin tytöt mun vanhemmille yökyläilemään. Polkaistiin fillareilla naapureiden kanssa rantaan ja kierrettiin laitureita ja rantaterasseja yön pikkutunneille saakka. Sää oli täydellinen, vain ruokailut Strampenilla jäi edelleen kokematta, mutta toivottavasti näitä aurinkoisia päiviä vielä riittää ja pääsen Strampenin herkuista nauttimaan.

Tytöt olivat olleet tietysti tosi kilttejä ja mukavia kyläilemässä, mutta tuttu vinkuminen alkoi välittömästi kun me saavuttiin paikalle. Huh huh. Onneksi huomenna pääsee töihin. Herra Salonkin loma on tätä myöten taputeltu ja palataan arkeen asteittain. Ja hyvillä mielin. Anoppi puolisoineen rientää apuihin ensi viikolla mun kolmena työpäivänä, että tytöt saavat vielä ainakin viikon verran jatkaa lomailua. Vielä kun keksittäisiin joku hoitaja seuraavallekin viikolle. Kyllä lasten vaan on kivempi olla kotona kesällä, eikä päiväkodissa vieraan henkilökunnan ja outojen lasten kanssa. Nyt etenkin, kun kelit on näin lämpimät, on lasten taatusti parempi olla kotona omaan tahtiinsa. Ja vinkua :D :D


[Share to Pinterest]

3 kommenttia:

  1. Kitinää on ja itkua on ollut enemmä täällä meilläkin. Johtuu varmaan tästä kuumuudesta ja siitä aiheuttamasta väsymyksestä. Stramppenin herkkuja pitäisi päästä maistamaan, jos vaikka kasvisruokaakin löytyisi ihan vaihtoehdoiksi asti ;)

    VastaaPoista
  2. Täälä kans kitinä tuli puun takaa. Höööh! Terkkuja!

    VastaaPoista
  3. Ehkä kitinät nyt lakkaa kun arki alkaa? Ainakin voi toivoa ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3