torstai 17. heinäkuuta 2014

Särkänniemeen? Särkänniemeen!

Särkänniemestä poistuttiin tietysti huudon kanssa...

Viimeisen yhteisen lomaviikon kunniaksi käväistiin siis Tampereella. Matkaa tehtiin ihan päiväseltään, eli aamusta lähdettiin ja illalla palattiin kotiin. Tosi paljon ehdittiin. Ensin Särkänniemeä ajan kanssa ja sen jälkeen pikaisemmin Ikeaa ja Verkokauppaa ihan ministi (tv:n verran).

Särkänniemi yllätti positiivisesti. Koiramäki oli aivan ihana! Me viihdyttiin ja viihdyttiin. Katseltiin hyvin hoidettuja eläimiä, ihasteltiin hurmaavia rakennelmia, katsottiin teatteria, puuhattiin monen moista kivaa ja juotiin herkulliset kaffit.

Koiramäen jälkeen tuli sopivasti rankka ukkossade ja me siirryttiin sisätiloihin katselemaan delfiineitä. Delffinaarion esitys ei ollut paras mahdollinen - vauhdikkaita hyppyjä ja muita temppuja oli vähänlaisesti - mutta toki kovasti viihdyttävä.

Lopuksi vielä kierrettiin alueella ja tytöt kävivät ne kolme laitetta, joihin Aavakin pääsi itsekseen alle metrin mittaisena. Tyttöjen pituudet olivat aavistuksen väärät :D Iina oli yllättäen niin pitkä (yli 120 senttiä), että hänelle jouduttiin ostamaan aikuisten ranneke. Aava taas oli niin lyhyt, ettei päässyt kun noihiin pariin ihan lällyyn laitteeseen. Ajan puutteen ja sisarusten välisen kateuskahinan vuoksi Iinakin sitten pyöri vaan noissa pikkulasten laitteissa, vaikka kädessä komeili melko tyyris ranneke.

Ensi kesänä olis ihan kiva lomailla Tampereella pari päivää. Yhden päivän voisi hengailla Särkänniemessä ja kiertää porukalla kivoja "perhelaitteita". Ehtis ehkä istuskelemaan vähän terasseillakin ja nautiskelemaan. Toisena päivänä vois käydä keskustassa Pikku kakkosen leikkipuistossa ja Ikeassa tai Ideaparkissa kotimatkalla. Sitä paitsi yksikin hotelliyö tuo lomailuun erityisen lomailun tunnelman. Tällä kertaa saatiin tuhlata Ikeaan satasen verran enemmän, kun ajeltiin kotiin yöksi, mutta kyllä tuo kaksi ajomatkaa vuorokauteen oli tytöille taas aika tikkuista. Kaiken kaikkiaan päivästä jäi kuitenkin hyvät fiilikset.

Kiva reissu oli ja ensi vuonna uudestaan![Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3