perjantai 1. elokuuta 2014

Elokuu tuli


...ja toi tullessaan

  • Pimeän yön. Kiitos Pialle, kun kutsuit meitä naapuruston naisia viinilasille. Tuli juotua kyllä vissiin kolme lasillista ja todettua, että yöllä yhden aikaan on jo pimeetä. Miten voi olla? 
  • Tarpeen seinäkalenterille. Meillä on roikkunut seinällä sellainen perhekalenteri, jossa on ollut jokaiselle oma sarakkeensa. Se toimi ihan kivasti, mutta loppui jo kesäkuun viimeiseen päivään. Heinäkuu meni niin lomafiiliksissä, että hyvä kun sai kelloa seurattua jotenkin kutenkin. Kalenteria ei tullut kaivattua pätkääkään. Paitsi nyt. Aivan ahdistaa, kun ei ole mihinkään merkattu mitään ja pitää varmaan taas pian olla monessa paikassa yhtä aikaa.
  • Siivousvimman. Nyt tekee mieli saada koti kuntoon. Kirpparikasa on kasvanut kovasti ja päätin poistaa tavaraa nyt reippaalla kädellä. Pihassa saatiin aloitettua nurmikon kunnostusprojekti ja puolet multakasasta saatiin jo levitettyä. Vielä pitäis saada jotain kivaa istutettua ja aitaa värkättyä. Vaan kun ei yhtään tiedä mitä ja kuinka...
  • Reippaasti lääkkeet ottavan tyttären. Siis miten on mahdollista, että edellispäivänä antibioottikuurin alkaessa Iina vastusti rankasti sekä antibioottia, että allergialääkettä. Eilen hän taisteli silmätippoja vastaan niin, ettei kaksi miestä saanut lääkettä osumaan silmiin. Tänään kaikki meni tosi hienosti! Tai no, silmätippojen kanssa piti vähän keskustella, mutta perille saatiin. Meillä Iina tässä sairasti melko helpon vesirokon, mutta sai jälkitautina helvetillisen ihotulehduksen ja vielä silmätulehduksenkin. Tämä viikko on ollut melko kurja, mutta nyt näkyy jo onneksi valoa tunnelin päässä.


Elokuu on mulle, kevään lapselle, aina sellainen haikea askel kohti syksyä. Mutta nyt yritän karistaa kaikki haikeudet vielä taivaan tuuliin. "Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä..." :D


[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! <3