sunnuntai 10. elokuuta 2014

Esikouluun super(kuu)unien jälkeen


Kuvat Herra Salon kamerasta

Huomenna alkaa meidän esikoisella esikoulu, förskola. Perjantaina käytiin paikkaa vähän tsekkailemassa kun tehtiin tikusta asiaa ja Iina vei eskariin valmiiksi kuravaatteet. Samalla Iina sai merkata eteislokeronsa valitsemallaan kuvalla ja tutustua uusiin hoitajiin. Paikka vaikuttaa aivan ihanalta ja henkilökunta myös! Mulla ei ole huolen häivää.

Vailla sen kummempaa touhottamista ollaan kyllä taas menty tämän eskarin alkamisen suhteen. Nyt voisin hyvin vielä kaivaa kaapista Iinan Mini Kånkenin ja pakata siihen varavaatteita, pehmolelun ja sisätossut. Huomiset vaatteetkin voisi olla valmiiksi katsottuna.

Mä meinaan kuitenkin sitä vastoin tarttua vielä mopin varteen ja pyyhkäistä keittiön lattian. Aamulla sitten viskataan pieneen muovipussiin (nyt ekana käteen tulee varmaan apteekin pussi :D) tossut ja joku teeppari&leggarit. Päälle puetaan, mitä kaapista löytyy ja mikä miellyttää yhteisesti niin äitiä kuin tytärtä. Säätietoja täytyy nyt varmaan alkaa seuraamaan. Ne luen näppärästi aamulla puhelimella Forecan appsista.

Turha vouhottaminen saa lapsenkin hermostumaan ja kuvittelemaan, että nyt tapahtuu jotain hirmu ihmeellistä ja jännittävää. Onhan tämä tärkeää ja askel kohti koulutietä, mutta me mennään rennosti, koska:

Tossut muovipussissa on vaan enemmän meidän tyylistä!
[Share to Pinterest]

6 kommenttia:

 1. Nyt oli kyllä aivan mahtava kuukuvat <3

  VastaaPoista
 2. Upeat kuvat! Meillä alkaa eskari vasta ensi maanantaina. Onnea eskarilaisen tielle! t.eskariope :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, sä oot eskariope! :)
   Ihan kivasti on mennyt, mutta Iina tuntuu vähän väsyneeltä, kun on ihan uus paikka ja vieraat lapset ja nyt kieli on vain ruotsi. Entisessä ryhmässä oli sekä suomen-, että ruotsinkielisiä lapsia ja Iina saattoi valikoida leikkikavereiksi suomenkieliset. Nyt pitää siis kovasti tsempata, kun on pärjättävä sillä heikommalla kielellä...

   Poista

Kiitos kommentista! <3