perjantai 15. elokuuta 2014

me&i -kutsuilla

Syksy/talvi 2014 rekillä

Kati Källman kertoo emännän eduista

Naisille on tarjolla bleiseri...

...ja muutakin kaunista sinistä. Sekä PALJON muuta kivaa!

Tarjolla oli kahvia, pillimehua, punaherukkakiisseliä kermavaahdolla...

...ja suklaasuukkoja :P

Hypisteltiin, soviteltiin ja ostosteltiin.


Keskiviikkona starttasi uusi me&i -kausi ja ihana Kati saapui taas meille rekkinsä kanssa. Pääsin emännöimään kutsut taas malliston ollessa kuumimmillaan.

Tämä mallisto oli taas kerran aivan ihana! Me&i:n kotisivuilta ennakkoon katsottuna, mun suosikeiksi nousi ehdottomasti sydämet. Päätin tilata tytöille trikoiset sydäntunikat ja niiden kaveriksi vaaleanpunaiset velourhousut. Lisäksi tietysti Sen Keltaisen Sydäntunikan sekä Iinalle, että Aavalle. Itse voisin odottaa ja tilata jotain naistenvaatetta sitten syksymmällä seuraavilta kutsuilta.

Vaan kuinkas taas kävikään. Aavalle lähti tilaukseen vihreä paita kaivurin ja traktorin kuvilla, ankkamekko ja ne vaaleanpunaiset housut. Ei siis lainkaan sydämiä. Iinalle puolestaan valikoitui suunnitellusti trikoinen sydäntunika ja vaaleanpunaiset housut, mutta Se Keltainen Sydäntunika vaihtui jotenkin käsittämättömästi keltaiseen koirapaitaan ja mun makuun "pikkusen" turhan levottomaan kukkapaitaan. Kaiken kukkuraksi menin sovittamaan (yllä kuvassa) itselleni mustaa "perfect tunic" -tunikaa/mekkoa, joka osoittautui todella niin täydelliseksi, että sekin lähti tilaukseen. Niin ja koska olin vip-asiakkaana oikeutettu myös hurmaavaan mustaan sydänpipoon, tilasin sille emännänhintaan kaveriksi mustan ohuen neulepuseron, jossa on samainen sydän niskassa.

Näin se vaan joskus menee! Mun äiti tykkäsi ankkamekon sopivan Aavalle täydellisesti. Aavalta puolestaan en voinut kieltää sitä kaivuri/traktoripaitaa, kun hän siihen niin kovasti ihastui. Iinalle kävi aikoinan sama rakastuminen sinipohjaiseen poliisiautopaitaan ja siitä on tullut ihan neidin lempparipaita. Ne Keltaiset Sydäntunikat me ostetaan sitten seuraavilta kutsuilta - jos niitä sitten vielä on ostettavissa. Luulen niiden menevän aika lailla kuumille kiville.

Kiitos Kati! Kiitos ihanat vieraat ja te, jotka jätitte tilauksen - teidän ansiosta saan lahjaksi kolme turkoosia sydäntyynynpäällistä ♥

Joko olet nähnyt uuden malliston livenä? Tykkäsitkö? Mikä on suosikkisi?


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3