keskiviikko 6. elokuuta 2014

Raitaa ja pilkkujaTänään ollaan menty teemalla "pilkkuja ja raitoja". Aava pikkuinen sai vesirokon tasan pari viikkoa siskonsa jälkeen, kuten osattiin odottaakin. Maanantaiaamuna kaulalle nousi pari pistettä, mutta nyt rokko on päässyt (toivottavasti) komeimpaan loistoonsa. Onneksi Aava on melko reipas sairastaja. Ja Iinan ihotulehduksesta säikähtäneinä ollaan nyt yritetty olla mahdollisimman paljon kotona ilmastoiduissa sisätiloissa, että olosuhteet olisi iholle helpot ja hygieniset. Hiekkalaatikot ja uimiset on tämän tytön kohdalla nyt ehdoton nou nou. Vähän on toki potkulautailtu ja fillaroitu omassa pihassa ja tänään vein iltapäivällä Aavaa trampoliinille kun siellä oli sen verran varjopaikkoja, että voitiin kivasti lötkötellä. Toivottavasti näpyt alkaa pian kuivumaan ja säästyttäis kaikilta inhottavilta jälkitaudeilta!

Raidat saa meille mieluusti jäädä, mutta pilkuista halutaan luopua.
...paitsi leppis-crocsien pilkuista. Niistä me tykätään!
[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

  1. Joo, se on just se kaksi viikkoa...meilläkin tosiaan sai silloin kaikki neljä vesirokon ja tulivat just kaksi viikkoa toisen jälkeen. Herran jestas siinä meni siis pari kuukautta ennen kun tauti selätettiin kokonaan. Huh, ja Judit oli vain 7 kk :/ Onneksi on historiaa! Tsemppiä pikku söötille potilaalle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vaan kuvitella, että otti koville! Mä oon ihan puhki, vaikka meillä potilaita on vaan kaksi :D Iinalla tosin tuo ihon tulehtuminen aiheutti sen suurimman tuskan. Et ehkä ei olis jääny niin pahoja traumoja, jos oltais saatu sairastaan vaan noi vesirokot ilman jälkitauteja.

      Poista

Kiitos kommentista! <3