sunnuntai 24. elokuuta 2014

Väsymys maximus & arvonnan voittaja


Tytöt ihanissa Kurkistus mekoissaan ♥ Instagramissa vilahti vähän myös mun mekkoa ;)

Huh huh. Ihan hirvee väsy ollu eilisestä illasta alkaen. Tukkaa (jota ei ole kovin pitkästi!) en edes jaksanut pestä aamulla. Vähän tällaisella puolikkaalla ololla on sitten kahlattu läpi tämä päivä. Joko eilinen kiva, mutta melko rankka, kirppispäivä painoi vielä jäsenissä tai sitten joku pöpö meinaa iskeä päälle...Aava nimittäin on nyt aivastellu pari päivää ja tänään alkoi vähän yskimäänkin.

Mitään supertehokasta ei siis olla tänään tehty. Vähän suoritettiin pyykkihuoltoa ja fiksattiin kotia. Iltapäivällä käytiin juhlimassa hurmaavan 14-vuotiaan neidin synttäreitä, täydennettiin kirpparipöytää Fyndiksellä ja käytiin Karppiksessa mun vanhempien luona leikkauttamassa Aavan hiuksia sillä välin, kun Iina kävi leikkimässä ystävänsä Emman luona.

Nyt toisella silmällä uutta Big Brotheria. Viimevuotiset BBt ei ole saaneet mua innostumaan, joten tuskin tänä vuonnakaan jaksan hommaan koukuttua. Ensimmäisiä vuosina oltiin ihan täysin nalkissa tuohon ohjelmaan ja siksi kai ollaan joka vuosi annettu sarjalle mahdollisuus ja tsekattu aloitusjakso.

Ootko BB fani?

Niin ja nyt on me&i puputunika arvottu! Tididi-ditti-dii. Voittaja on Jolana, onnea! Laitan huomenissa sulle sähköpostia. Kiitos teille kaikille muillekin osallistujille :)

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3