perjantai 19. syyskuuta 2014

Julma totuusKuvat sivulta, jossa esitellään 31 pysäyttävää mainosta
http://vivas.fi/31-pysayttavaa-mainosta-jotka-puolustavat-elainten-oikeuksia/ 

Hetkeen en ole täällä blogissa ottanut poliittisesti kantaa, mutta eilisillan uutisanti sai jotenkin ahdistumaan. Ukrainan tilanne ja hallituksen ydinvoimamyönteisyys sai hermostumaan. Eikö yleenä niin fiksu Kokoomuksen väki todellakaan näe ydinvoimalle viisaampia vaihtoehtoja? Ihan kaikkea ei voi mitata rahassa. Myöhäisillassa vielä karu dokumentti palmuöljytuotannosta, joka raivaa raa'asti tieltään norsut, orangit ja ihmisetkin. Verta, verta, verta.

Ihmisten on hyvä nämä asiat tietää ja nähdä. Mulle tosin riittäis kevyempikin muistuttelu. Mä olen nimittäin niitä tyyppejä, jotka käyttää turvavyötä ilma Liikenneturvan "Musta vyö" -mainostakin.
Mitä me oikeen tehdään itsellemme? Lähimmäiselle? Maapallolle?

[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

  1. Hyvä aihe. Liian monella se on nykypäivänä vain oma napa ja oma raha, jonka perusteella mennään. Pitäisi miettiä enemmän, että mitä aiheutamme teoillamme muille ihmisille, elämille, ympäristölle - nyt ja tulevaisuudessa. Rahalla ei elä eikä sitä kuollessaan saa mukaansakaan.

    VastaaPoista
  2. Näitä ku alkaa miettiin niin oikeen oksettaa ! Pitää vahvasti vaa uskoa siihen e ttä omat pienet teot vaikuttaa suureen lopputulokseen..

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3