keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Laukku on pakattu


 


Mun isompi pieni, Iina, lähtee viikoksi aurinkoon isovanhempiensa kanssa. Apuva! Miten mä täällä pärjään ilman sitä? Nooo, viikko kai menee nopeesti. Ainakin tähän asti on mennyt ;)

Nämä lomakuviot ja pari muuta yllättävää muuttujaa keikautti mun työpäivät vähän uuteen uskoon tällä viikolla ja ensi viikollakin. Tänään on nyt sitten oltu Aavan kanssa kotona vapaapäivällä ja pakattu Iinan matkalaukku valmiiksi. Iina sai vielä tänään käydä muiden eskarilaisten kanssa rymyämässä metsäretkellä ja tekemässä eskarivihon tehtäviä. Iina tietysti itse odottaa kovasti reissuun lähtöä ja jännityskin taitaa masussa nipistellä. Puolikas dagis-päivä oli siis oikein hyvä ratkaisu, ettei päivä tunnu pienestä niin pitkältä.

Pian mun vanhemmat tulevat Iinaa hakemaan ja sitten ajelevat Helsinkiin yöpymään. Aamulla lähtee lento Rodokselle ja kolmikko pääsee ansaitusti nauttimaan viikoksi auringosta.

Hyvää matkaa rakkaat! Nauttiikaa lomasta ♥

Laitoin matkalaukkuun kuvin höystetyn kirjeen Iinalle siltä varalta, jos ikävä reissussa yllättää ♥ Vaikka taitaa meidän neidillä olla turhan kiire, että ehtisi ikävöimään alkaa :D


[Share to Pinterest]

1 kommentti:

  1. Kääk varmasti mammaa jänskättää!! Onneks se toinen pieni jää kotia niin seviikkokin varmaan sujuu aika hyvin ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3