lauantai 20. syyskuuta 2014

Muistutus ja kutsu


Voi tänään on ollut ihana syksyntuoksuinen, mutta lämmin päivä! Ollaan saatu kivasti laitettua pihaa ja vähän siivottua sisällä kotona. Herra Salo teki terassin eteen istutusaltaan timanttituijia varten. Instagramissa altaasta on kuvakin tämänhetkisessä asussaan. Leca-harkkojen pintaan tulee vielä tasoite ja harmaa maali, mutta huomenna saisin jo kuulemma alkaa kärräämään laariin multaa.

Yllä olevat kuvat nappasin omasta kotipihasta ja meidän takana olevasta leikkipuistosta ja sen takana olevasta pikku metsästä. Vaikka syksy ei olekaan ihan mun lempparivuodenaika, on tässäkin oma kauneutensa. Niin kuin kaikessa, kun malttaa posiivisella asentella ja ajan kanssa katsoa.

Muistattehan, että huomenna illalla arvotaan DANDESIGN-juliste. Nyt kipin kapin osallistumaan arvontaan, jos et vielä ole sitä tehnyt!

Huomenna iltapäivällä 15:30 ihana Kati tulee esittelemään me&i-vaatteita Vaasa Day Spa:n tiloihin ♥ Mukaan vielä mahtuu, eli jos olet kiinnostunut, niin laitahan viestiä! Me&i-mallistohan on juuri saanut lisäyksiä. Uutuutena (klik) on mm. velouriset Yoga-pantsit aikuisille tummansinisenä ja lapsille keltaisena ;)
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3